Az daha zorlasam ilk 3 oluyormuş. Neyse yine heyecan geldi bana. Pes etmiyorum.
@MayısKralı haketmedin kesinlikle. Geçmiş olsun. @vadikızı geçmiş olsun
Daimi destekçilerim @dosimosi @Maskeli Fedai @Ahmad @dreamy @eskici @mrt-06 @MayısKralı çok teşekkür ediyorum sizlere
Az daha zorlasam ilk 3 oluyormuş. Neyse yine heyecan geldi bana. Pes etmiyorum.
benim albümümdede finaL puanlarında ziynetle gökhan arkadan takip ediyordu gökhan finale çıksa bile ama demekki survivorda @Bully gökhanın daha iyi reklamını yapmışKim ben mi çabaladım atma .ss 1.olmam lazımdı bu Bully ne koysa 1.oluyor insanlar bir anda Gökhancı oldular
Reklamla alakası Yok bencebenim albümümdede finak puanlarında ziynetle gökhan arkadan takip ediyordu gökhan finale çıksa bile ama demekki survivorda @Bully gökhanın daha iyi reklamını yapmış
@batuhankaralar @soo sizler de harikasınız çok teşekkürler
@denizz19 @vadikızı @ozmoturk @OzaN iyi oylarınızdan dolayı sizlere de teşekkürler
@sokak sanati 1 vermemişsin iyi
@batuhankaralar @soo sizler de harikasınız çok teşekkürler
@denizz19 @vadikızı @ozmoturk @OzaN iyi oylarınızdan dolayı sizlere de teşekkürler
@sokak sanati 1 vermemişsin iyi
İlk 2.5'a tebrikler.
Evlenmene Bak'ı kullanmadan elendin üzüldüm, geçmiş olsun. Jüri olarak gerçek bize desteklerini bekliyorum. :/ @MayısKralı
Sana da altta teşekkürümü ettim ablacım seni unutur muyum hiçben düşük verdim diye küstükmü
4 vermiştin sankiOylamam yapmam lazımdı ablam yoksa 3 puanlık şarkı değildi 😳
Sana da altta teşekkürümü ettim ablacım seni unutur muyum hiç
4 vermiştin sanki
Ben diyecektim. Ariana ile sen hak ediyorsun desteği. İrem kendine yapılanları unutmadı.ss
Sana da altta teşekkürümü ettim ablacım seni unutur muyum hiç
4 vermiştin sanki
Teşekkür ederim kader ortağım. Beraber ter döktük.
Üzüldüm elenmene birde bu hafta o kadar çaba verdin.
Aynen bende sana teşekkür ederim Dur Yavaş dışında 1 vermedin galiba. Allstarda görüşürüz, gelecek sezon bomba yarışmacım var. Daha Murat Boz ile BA Allstar var pek üzülmedim @Çiğdem- aydınlat ortalığı takvimi söyle daha hazırlık yapıcak bu çocu.ss
@sokak sanati o zaman ranga.Ben diyecektim. Ariana ile sen hak ediyorsun desteği. İrem kendine yapılanları unutmadı.ss