MusicSurvivor 5.Sezon 12.Hafta Oylama Başladı

Müjde varsa benimde tam puanım sana gider.
Ama söyliyim en sevdiğim şarkılarını kullandın diğer haftalard ane alırsın bilemem.
Korkak, Yanımda Kal, Bir Öykü bunları seviyorsun hiç boşuna gıcıklık yapma şimdi

ıyyy müjdemi 😕😕😕

senin hatrına puanın biraz torpilli olucak daha fazlasıda o kadın olduğu sürece zor
Sen Müjde'yi bırak şarkıya ve Gökhan'ın adonislerine odaklan kız.

O tam @Çiğdem- lik konu kesin odaklanır
Korkak, Yanımda Kal, Bir Öykü bunları seviyorsun hiç boşuna gıcıklık yapma şimdi

Sen Müjde'yi bırak şarkıya ve Gökhan'ın adonislerine odaklan kız.
Ben müjdeye odaklanıcam eşkiyamı kiralık aşkı batırdı son 2 yıldır kadın tv izleme keyfimin içine ediyor ayoll bir müzikdinleyip rahatlayacaz kliptede bu kadın çıktı karşıma

Ben müjdeye odaklanıcam eşkiyamı kiralık aşkı batırdı son 2 yıldır kadın tv izleme keyfimin içine ediyor ayoll bir müzikdinleyip rahatlayacaz kliptede bu kadın çıktı karşıma

Oww ben onu hiç düşünmemiştim kızz odaklan bakalım ne yapacan kıza

Durum Leyla'nın nakaratını sadece Ayşegül okuyor, Gökhan da okusa kullanacaktım, söylemiştim bunu zaten sana.

Durum leylayı çok severim Ayşegül aldinç bu albümü süper bu şarkıda Gökhan az
bir yerini okuyor

Klibe uğurlu gelmiş ama kadın, 56 milyon izlenmeyle Gökhan'ın en çok izlenen klibidir Çatı Katı

Oww ben onu hiç düşünmemiştim kızz odaklan bakalım ne yapacan kıza

Durum leylayı çok severim Ayşegül aldinç bu albümü süper bu şarkıda Gökhan az
bir yerini okuyor
Nakaratı seslendirmedikten sonra ne işime yarar şarkının en önemli yeri orası. ss

Nakaratı seslendirmedikten sonra ne işime yarar şarkının en önemli yeri orası. ss
daha iyi ayoll nakaratı kadın sçylüyorsa @destere tam puan verir hep sana şşunu diyordu gökhanın şarkısını başkası söylesin diye o taktiği kullan ayoll .A

Durum Leyla'nın nakaratını sadece Ayşegül okuyor, Gökhan da okusa kullanacaktım, söylemiştim bunu zaten sana.
o şarkıyı beğenmedim çok.
katılsaydın sonlarda olurdun

hem sen daha buralardasin demek.
enler listeyi unuttun. yılın ilk listesi

daha iyi ayoll nakaratı kadın sçylüyorsa @destere tam puan verir hep sana şşunu diyordu gökhanın şarkısını başkası söylesin diye o taktiği kullan ayoll .A
destere çok da umrumdaydı o iyi puan verecek diye final puanından mı olsaydım. ss

Al bak seninkiler seslendirmiş şarkıyı O Ses'te

destere çok da umrumdaydı o iyi puan verecek diye final puanından mı olsaydım. ss

Al bak seninkiler seslendirmiş şarkıyı O Ses'te

aaa bu şrkımıydı bence en iyi eprformanstı şarkı baya iyi

ama destere korişinsöylediğini görünce tekrar düşürrüdü puanını ayoll