oylarımı kullandım 5 şarkı çok iyi 1i de iyiydi kötü olanı tahmin etmeniz zor değil bence
yani 1 şarkı hariç diğer 6 şarkı da ilk haftalarda zirvede yer alabilirdi seçim yapmak çok zor oldu kısacası herkese başarılar
bu arada @mrt-06 ve @denizz19 yılanlarından birinin dili kesilip gönderilmeli yarışmadan bence
ilk oy gönderdiğmide gökhan türkmen i, unutmuşum oylamayı @Bullyay hala nasıl devam ediyor o vasatlığıyla gökhan türkmen @Çiğdem- şike mi yapıyon
evet işte öyle kıskançlıktan çatlıyorsunuz
Şarkıları dinledim, oylarımı kullandım. Sadece Gökhan Türkmen için yorum yapacağım, @Bully yapma bunu o şarkıyı harcamış olamazsın
şimdi anlamadim beğendiğin bir şarkimi ??Şarkıları dinledim, oylarımı kullandım. Sadece Gökhan Türkmen için yorum yapacağım, @Bully yapma bunu o şarkıyı harcamış olamazsın
orta şekerliİrem nasıldı la
orta şekerliyani sıralamada orta yoksa şarkı çok iyiydi
Kanka İrem nasıldı.
"Erken harcamış" derken ne anladıysan oşimdi anlamadim beğendiğin bir şarkimi ??
sana itiraf yaptımorta şekerliyani sıralamada orta yoksa şarkı çok iyiydi
BU NE CESARETTİR YARABBİ...SENİ TANIMAK İSTİYORUM ,YİĞİDİM ... BENİ MUTLAKA ARA..
Tam olarak böyle birşeydi
"Erken harcamış" derken ne anladıysan o
sana itiraf yaptım
daha bunun erkenimi var.Gökhanin her slow parcasi efsaneBU NE CESARETTİR YARABBİ...SENİ TANIMAK İSTİYORUM ,YİĞİDİM ... BENİ MUTLAKA ARA..
Tam olarak böyle birşeydi
"Erken harcamış" derken ne anladıysan o
o yolladı rahat bırak çocuğu ayoll yarışamdan soğumasınHoş geldin.
Bu hafta sana çok ihtiyacım var ortak.
Kız @Forumdash kullandı mi dünden beri peşindeyim yakalayamadım kendilerini.
Bu haftalarda bunları kullanırsan finalde ne kullanacaksın acaba çok merak ediyorumdaha bunun erkenimi var.Gökhanin her slow parcasi efsane
gecen haftada öyle dediler kil payi birinciligi kaptiracakti.
bu hafta cok kirtik. 2 li eleme ve Gökhani baya kıskanıyorlar. yerinde bir hamle.
@Bully finallerle mesgul bana emanet etti. ben 3 gündür uğrasıyorum Gökhanıma laf atanlarla
senden tam puan kapmış onu anladım
o yolladı rahat bırak çocuğu ayoll yarışamdan soğumasın
Bu haftalarda bunları kullanırsan finalde ne kullanacaksın acaba çok merak ediyorum
Ayrıca biricik Sılacığımıza ihanet eden @denizz19 hayinini cezasız bırakmayalım lütfen, hastaydı iyi veririm dedim ama bu ihaneti görünce bırakayım ölsün dedim
yanimda kal kullanilacak kesinde diğerini bilmiyorum.Bu haftalarda bunları kullanırsan finalde ne kullanacaksın acaba çok merak ediyorum
Ayrıca biricik Sılacığımıza ihanet eden @denizz19 hayinini cezasız bırakmayalım lütfen, hastaydı iyi veririm dedim ama bu ihaneti görünce bırakayım ölsün dedim
yanimda kal kullanilacak kesinde diğerini bilmiyorum.
Yanimda kal benim en sevdigim sarkisi
Yanimda kal şarkisi gelmeden Gökhani birakmam@dosimosi bence İrem'in tarafına geçmelisin çünkü @Bully strateji hatası yaptı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?