MusicSurvivor 5.Sezon 12.Hafta Oylama Başladı

Bu hafta tam versiyonlarını dinledim şarkıların. Seninkine de baktım şimdi dediğin gibi klip iyi ama önemli olan şarkı tabi ki. İrem ile Deniz kaldı dinlemediğim onlara da bakıcam. Seninki ortalarda yer alacak gibi duruyor ama son kararı recep verir

5+ Verde artık şu yarışa gireyim Bee.

Yav he he bütün Türkiye biliyor kadını, bir çok kişi de sever. Ama sadece üst kademedekiler anlıyormuş. Bu mantıkla ülkenin çok büyük kısmı müzik uzmanı

Tamam tamam şımarma fazla
Sıla'yı herkes sever Zaten ama herkes anlayamaz orayı kaçırmışsın İşte Sıla dinleyicisi olmak zor

İrem'e baktım şimdi o da çok iyiymiş senin kız aşağılara doğru gidiyor sen 4 puana razı ol bence

Tüm güç senin elinde. Muhtacım sana ver şu 6 puanı.
İrem Gökhan Ziynet hep çok topladı final puanı zaten elenmezler. Haydi bonkör ol biraz.

Hadi ya ciddi yani, nerde ne yaptım bir fikrim yok doğrusu.
Ama bi tahminim var, sanırım genel bir tepkiydi 2 3 gün gittim niye hiç merak etmedin gibisinden. Doğru mu anladım?
Alakası yok.
gidişlerimde sadece 2 kişi hal hatırımı sorduğu için onların dışındakilerin farketmemesine alınmıyorum ben
üfff aman sana sözlerle karsılık verdimya daha nekadar açık olabilirimki ????

He Gökhan meselesi yani. Ben onu kafana takıp bana tepki göstereceğini düşünmemiştim doğrusu ondan söylemedim. Yoksa şarkı sözüyle ince mesaj gönderdiğini anladım yani.
Ama elimden ne gelir onu bilmiyorum.

ya benim tepki pat diye birsey dedin gömdün diye

konuya baska şekildede yaklaşabilirdin neyse
hal hatır kısmınıda profilde sorabilirsin. böyle ulu orta yerde sevmiyom

ya benim tepki pat diye birsey dedin gömdün diye

konuya baska şekildede yaklaşabilirdin neyse
hal hatır kısmınıda profilde sorabilirsin. böyle ulu orta yerde sevmiyom
Haklısın ama gömme değil o tam olarak, tam tersi kibar bir dille ısınamayanlardanım demişim, hani bana geçmiyor sesi falan demişim. Gömsem öyle olmazdı biyük ihtimalle.
Tamam bir ara uğrarım profile.

Haklısın ama gömme değil o tam olarak, tam tersi kibar bir dille ısınamayanlardanım demişim, hani bana geçmiyor sesi falan demişim. Gömsem öyle olmazdı biyük ihtimalle.
Tamam bir ara uğrarım profile.
eh hadi öyle olsun diyelim

Tüm güç senin elinde. Muhtacım sana ver şu 6 puanı.
İrem Gökhan Ziynet hep çok topladı final puanı zaten elenmezler. Haydi bonkör ol biraz.
Biliyormusun bende kime ne puan versem diye düşününce zaten elenmez diye düsünüyorum seni yani bazen öyle düşündüklerim oluyor.
bende aksine Deniz elenir diye düşünuyorum. Yüksek vermek gerekebilir.
kafam karışık anlayacağın

Vadikızı iyi şarkılarını kullandı zaten banana bahsetti hedefi iyileri kullanıp elenmek hiç kafan karışmasın. Eğer öyle düşünürsek İrem Gökhan Sibel ve Ziynet'e düşük vermek gerekir.
Bana yüksek çünkü kurtarılmam lazım.

Yok bakiyorumda Gökhanimda tehlikede gibi.
Candan Sibel garanti gibi.
Sen Irem Ziynet ve Gökhan aynisiniz. Hatta sen çok çabaladığın için seninde şansın yüksek.
sana tam vereceklerde belli ettiler kendini e sende Gökhanımın bu haftaki şarkısını sevmediğin icin haliyle düşük verecen.
Gökhana olumlu yorum yapanada daha rastlamadım

Denizede hep kötu veriyorum. bu haftada kötü alacak gibi ama 1 veremem ona.
şimdilik senle Irem o koltuka en yakinsiniz
ama yinede bilemem. ruh halim karar verecek ve recap.

Ben 4 bekliyordum 1'e düştü demek

Ben 4 bekliyordum 1'e düştü demek
tamam eski arkadaslığımızın hatırına sana 1 vermeyeceğim

hadi yine ne yaptın ettin benide etkin altına aldın. kim bilir belki 1 vermeyeceğim için kaderin güzel etkilenir

artık söz ağızdan cıktı

Ama şimdi haketmekte önemli ben en az 4 hakediyordum.
1'i ben ve Deniz Seki almıyor. O zaman minimum 3 alacağım max. 4
2 puanı Deniz Seki'ye 3 puanı Gökhan'a 4 puanı bana veriyor olman lazım. 1 İrem'e gitti o zaman.😱

Sanat?