MusicSurvivor 5.Sezon 12.Hafta Oylama Başladı

Lan valla küfür edeceğim. Niye bana destek verilmiyor sinirlendim şuan tüm yarışma boyunca trip atacağım. Bittiniz.

Başkası olsa Arana ile ilk haftalarda elenir giderdi bu forumda bu kadar ilerlemek büyük başarı bence

En büyük fobilerimden biridir hediye yollamak
ya yolda bir şey olursa diye

@MasacRE- şarkım standartların üstünde mi bu hafta .ss

Bu hafta zorlu, seni standartların üstü bile kurtarmayabilir. Şarkıyı da pek beğenmedim zaten sen bedduanı hazırlamaya başla şimdiden

Şarkıyı Sıla yazdığı için beğenmemen normal. Sıla'yı normal dinleyici seviyesi anlayamaz pek üst kademe olmak lazım müzik kulağı lazım falan sende de midasın eşek kulakları var ama işe yaramıyor .ss neyse ben hazır ederim yarına

Lütfen arkadaşlar toplanan final puanlarına bakın ve heyecan yaratmak için geride kalanlara destek verin.
@MEnes sen seversin böyle şeyleri. @eskici sende seversin
Ula biraz kendi başıma kalayım dedim foruma sadece bak çık yaptım.
Yine kaosa çağırmışlar bizi.
Ama sana demiştim o isimle cevap bulamazsın benden diye.
Daha puanlarımı yollamadım bu yüzden herhangi bi etkide kalmayıp sakince ruhumu dinlendirerek yollayacağım.

Sözler güzel olabilir de ses de önemli ben Gökhan'ın sesine bir türlü ısınamayanlardanım.
Yani duygusala bağlanmamı sağlaması zor.

Bu arada sen 2 gün gittin ben de biraz boşladım görüşemedik, halini hatrını soralım nasıl vaziyetler, iyidir inşallah.

Dimi ben muhteşemim.
Seviyorum kendimi zaten sende 5 yıl sonra sırf benimle konuşmak için forumda online oldun.

Klip etkiliyor aslında @Doğu ve @destere öyle dedi.
Ama şu rekabet işini düşün. Beni on plana çıkartın ortalık kızışsın. Şimdi Sibel İrem falan boş Ariana'nın yöneticisi çok heyecanlı. Hiç kaçırmayın bu fırsatı.
@MasacRE-

Sen bi ara yoruldum falan diyordun bi enerji gelmiş yine başlamışsın kampanyalara.
Benim içi rekabet elbette önemlidir ama haksız rekabete izin vermeyiz, her şey adil olmalı.

Yav he he bütün Türkiye biliyor kadını, bir çok kişi de sever. Ama sadece üst kademedekiler anlıyormuş. Bu mantıkla ülkenin çok büyük kısmı müzik uzmanı

Dimi ben muhteşemim.
Seviyorum kendimi zaten sende 5 yıl sonra sırf benimle konuşmak için forumda online oldun.

Tamam tamam şımarma fazla

Şimdi hatırımı sorsan ne olur?
Bu mesajla hevesimi kırdın bir kere!
(Bak Gökhanin sarkısıyla cevap veriyorum)

Sen bi ara yoruldum falan diyordun bi enerji gelmiş yine başlamışsın kampanyalara.
Benim içi rekabet elbette önemlidir ama haksız rekabete izin vermeyiz, her şey adil olmalı.

Kardan dolayı evde tıkılıp kaldım yapacak bir şey yok bende vakit değerlendiriyorum.

Hayır yani kim Ariana'dan daha çok hakediyor. Kız milyarlarca kez dinlendi. Muhteşem bir sesi var. Ses, görüntü, para güzellik iç güzellik her şey var. Bence haksızlık ediliyor.

Yav he he bütün Türkiye biliyor kadını, bir çok kişi de sever. Ama sadece üst kademedekiler anlıyormuş. Bu mantıkla ülkenin çok büyük kısmı müzik uzmanı

Tamam tamam şımarma fazla

Yüksek puan Verde biraz daha şımarayım.

Mantıklı bir teoriymiş seninki de.
Ama beni biliyorsun her şey o anki keyfime ve müziğin kulağıma nasıl geldiğine bağlı.

Mantıklı bir teoriymiş seninki de.
Ama beni biliyorsun her şey o anki keyfime ve müziğin kulağıma nasıl geldiğine bağlı.

Sen işini bilirsin zaten güveniyorum sana.
Ortalık karışsın biraz elinden geleni yap.