seni burda sevindiremem gibi ama çift yarismasinda zirvemdesin 😉Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
seni burda sevindiremem gibi ama çift yarismasinda zirvemdesin 😉Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
Üzül 4 ve aşağısı almış olabilirizSevinsem mi üzülsem mi bilemedim
Final puanlarına baktım ve heyecan yaratmak için Ziynet ile İrem'e yüksek puan vermeye karar verdim. Ariana ile Deniz çok geride kalmış hiç şansları olmaz şutlayalım gitsin
Hayırlısıyla bekliyoruz
seni burda sevindiremem gibi ama çift yarismasinda zirvemdesin 😉
4 iyi ama hatta 3 bile yani 3 bucuk sonucta yarısıÜzül 4 ve aşağısı almış olabiliriz
En sevdiğim hobilerden biri kusura bakmaktıraslında daha yüksek verirdimde araya başka şarkılar girdi
bu hafta sana yeterince hediye verdim kusuruma bakmazsın artık
Üzül 4 ve aşağısı almış olabiliriz
şimdi şey düşünüyorum senin doğum gününde daha buralardaysam o hediyenin üstünden daha büyük beklentin olmaz herhaldeSağlık olsun ben öyle üçün beşin lafını yaparım ama yapmayacam bu sefer
Olmaz mı gerçek hediyelerimi kargoyla yollamanızı isteyeceğim çok severim hediyeşimdi şey düşünüyorum senin doğum gününde daha buralardaysam o hediyenin üstünden daha büyük beklentin olmaz herhaldeinşallah
ozaman sana şunu diyeyimOlmaz mı gerçek hediyelerimi kargoyla yollamanızı isteyeceğim çok severim hediye
Ohoo o zamana kadar yarışma biter Ariana'yla 3 hafta uğraşacağımıza İrem'e 1-2 hafta yüksek vermek daha mantıklıVallahi bela okuyacağım zorlama.
Ariana'ya 3 hafta destek verirseniz coşar yani onuda hesaba kat.
Ohoo o zamana kadar yarışma biter Ariana'yla 3 hafta uğraşacağımıza İrem'e 1-2 hafta yüksek vermek daha mantıklı
ozaman sana şunu diyeyim
aynı ayda doğmuşuz ve ben senden önce
senin hediyeye göre bakacam
En büyük fobilerimden biridir hediye yollamakya yolda bir şey olursa diye
@MasacRE- şarkım standartların üstünde mi bu hafta .ss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?