MusicSurvivor 5.Sezon 12.Hafta Oylama Başladı

klip konusunda serdar ortaç ı geçemez serdar ortaç topiğide kızlarla şarkıyı kurtarmaya çalışıyor ama beceriyorda oysa senin sandalye o kadar iticiki onunla çıkan kızlardan bile nefret ediyorum
Hhahaha 2003 yılında oy vermek zorunda kalıcaksın mustime sana süprizlerimiz ıolucak bekle yeni yılı

@OzaN mesajıma taktığın o gözlük sana negatif puan olarak geri dönecektir
hakettin ama kendi düşen ağlamaz

Hhahaha 2003 yılında oy vermek zorunda kalıcaksın mustime sana süprizlerimiz ıolucak bekle yeni yılı
niyeki ? 2003 yılında sandalye şarkı söylemeyipte başkasımı şarkı söyleyecek onun yerine ?

Hhahaha evet onun gibi birşey cnm
dahada spoi vermiyeyim 1 yıl bekle ayoll
.A

Oylarımı verdim.

Bu hafta Ziynet Sali ve Sibel Can dışında hiç biri çeyrek final öncesine yakışır bir şarkı ile gelmemiş. Sadece bu 2 şarkıyı çok sevdim. İremde iyiydi ama ben hareketli seviyorum biliyorsun yine on sıralarda oldun. Melek güzel şarkıymıs. İlk kez dinlediğim için ilk 3'e değilde ilk 4'e girdi @OzaN
@MayısKralı @mrt-06 @denizz19

Çatı katından nefret ediyorum tabi ki söylediğim puanı verdim. Deniz Sekide iddialı gelmemiş.
@vadikızı @Bully

Elenmesi gereken 2 isim sonda ki 2 isimdir belirteyim.

Bu sözleri senden duymak duygusallaştım

Muhteşem bir şarkı. Ziynet'in sesi kötü değil zaten daha öncede dedim bu haftayı çok rahat geçersin.

İrem Derici nasıl

Burdaymış yorumun teşekkürler. Deniz Seki yi bende beğenmedim zaten

Evet şuan tek oy almayan sensin cnm 0 oylA elenme potasındasın geçmiş olsun

Insallah o saate bulunurum.
Herkesin umudu Gökhani elenmesi.
gözunun korkmus belli. Tabi bu sadece bir umut

Bu arada bu aralar Gökhani ekstra savunma durumum olabilir cunku @Bully bana emanet etti Gökhanimi
ve ben emanetlere iyi bakarim

Korkmak ile alakalı değil durum. Ben sevmiyorum çatı katını ve gelirse düşük veririm dedim. Düşük verdim. Korkak ile gelsin yüksek veririm.
Gökhan'ı severim destek verdim hep.

Korkmak ile alakalı değil durum. Ben sevmiyorum çatı katını ve gelirse düşük veririm dedim. Düşük verdim. Korkak ile gelsin yüksek veririm.
Gökhan'ı severim destek verdim hep.
evet farkindayim. profilimdeki korkakida begenmissin zaten

hep zirvede olan birinin 1 sarkiylada elenmesi kötu olur ama elenmez tabikide. Bu sarkiyi cok seven var. Ben sarkinin nakaratini özellikle begeniyorum.
bu hafta baya kritik. Elenenlerden birini tahmin ediyorumda ikincidi supriz olabilir

Elenenlerden biri bencede belli. 2.si ben olmayayım diye çaba harcayacaģım.

Ever bu şarkıyı baya seven var. İstek yoğundu. Finalde bile olsa büyük destek alır.

Elenenlerden biri bencede belli. 2.si ben olmayayım diye çaba harcayacaģım.

Ever bu şarkıyı baya seven var. İstek yoğundu. Finalde bile olsa büyük destek alır.
umarim elenmezsin. Ariana cokta guzel gidiyor diyemiyecegim. sendede eski cabalayici ruhu göremiyorum

Shakirayi sen almis olsaydin ucurmustun

Ben 13. hafta ve 14. hafta diye hatırlıyordum ama 12. haftadaki şarkım da çok iyi olduğundan kritik bir durum olmadı.

İşte adın bully deniz mrt olaydı final şansın olurdu ama bilemicem şimdi. Oylar taraflı geliyor.
yarı finalde 2'li eleme iyi ki yok.