MusicSurvivor 5.Sezon 12.Hafta Oylama Başladı

klip konusunda serdar ortaç ı geçemez serdar ortaç topiğide kızlarla şarkıyı kurtarmaya çalışıyor ama beceriyorda oysa senin sandalye o kadar iticiki onunla çıkan kızlardan bile nefret ediyorum :)
Hhahaha 2003 yılında oy vermek zorunda kalıcaksın mustime sana süprizlerimiz ıolucak bekle yeni yılı :A :A :A

@OzaN mesajıma taktığın o gözlük sana negatif puan olarak geri dönecektir :) hakettin ama kendi düşen ağlamaz :)

Hhahaha 2003 yılında oy vermek zorunda kalıcaksın mustime sana süprizlerimiz ıolucak bekle yeni yılı :A :A :A
niyeki ? 2003 yılında sandalye şarkı söylemeyipte başkasımı şarkı söyleyecek onun yerine ? :)

@OzaN mesajıma taktığın o gözlük sana negatif puan olarak geri dönecektir :) hakettin ama kendi düşen ağlamaz :)

niyeki ? 2003 yılında sandalye şarkı söylemeyipte başkasımı şarkı söyleyecek onun yerine ? :)
Hhahaha evet onun gibi birşey cnm :A dahada spoi vermiyeyim 1 yıl bekle ayoll :A .A :A

Oylarımı verdim.:)

Bu hafta Ziynet Sali ve Sibel Can dışında hiç biri çeyrek final öncesine yakışır bir şarkı ile gelmemiş. Sadece bu 2 şarkıyı çok sevdim. İremde iyiydi ama ben hareketli seviyorum biliyorsun yine on sıralarda oldun. Melek güzel şarkıymıs. İlk kez dinlediğim için ilk 3'e değilde ilk 4'e girdi @OzaN :F @MayısKralı @mrt-06 @denizz19

Çatı katından nefret ediyorum tabi ki söylediğim puanı verdim. Deniz Sekide iddialı gelmemiş.:( @vadikızı @Bully

Elenmesi gereken 2 isim sonda ki 2 isimdir belirteyim.:A

Bu hafta Ziynet Sali ve Sibel Can dışında hiç biri çeyrek final öncesine yakışır bir şarkı ile gelmemiş. Sadece bu 2 şarkıyı çok sevdim. İremde iyiydi ama ben hareketli seviyorum biliyorsun yine on sıralarda oldun. Melek güzel şarkıymıs. İlk kez dinlediğim için ilk 3'e değilde ilk 4'e girdi @OzaN :F @MayısKralı @mrt-06 @denizz19

Çatı katından nefret ediyorum tabi ki söylediğim puanı verdim. Deniz Sekide iddialı gelmemiş.:( @vadikızı @Bully

Bu sözleri senden duymak duygusallaştım :(

Muhteşem bir şarkı. Ziynet'in sesi kötü değil zaten daha öncede dedim bu haftayı çok rahat geçersin.:D

İrem Derici nasıl:A

Burdaymış yorumun teşekkürler. Deniz Seki yi bende beğenmedim zaten :A

Evet şuan tek oy almayan sensin cnm 0 oylA elenme potasındasın geçmiş olsun
:A :A :A

Insallah o saate bulunurum.

Herkesin umudu Gökhani elenmesi.
gözunun korkmus belli. Tabi bu sadece bir umut :D

Bu arada bu aralar Gökhani ekstra savunma durumum olabilir cunku @Bully bana emanet etti Gökhanimi :A ve ben emanetlere iyi bakarim :D

Insallah o saate bulunurum.

Herkesin umudu Gökhani elenmesi.
gözunun korkmus belli. Tabi bu sadece bir umut :D

Bu arada bu aralar Gökhani ekstra savunma durumum olabilir cunku @Bully bana emanet etti Gökhanimi :A ve ben emanetlere iyi bakarim :D

Korkmak ile alakalı değil durum. Ben sevmiyorum çatı katını ve gelirse düşük veririm dedim. Düşük verdim. Korkak ile gelsin yüksek veririm.:D Gökhan'ı severim destek verdim hep.:X

Korkmak ile alakalı değil durum. Ben sevmiyorum çatı katını ve gelirse düşük veririm dedim. Düşük verdim. Korkak ile gelsin yüksek veririm.:D Gökhan'ı severim destek verdim hep.:X
evet farkindayim. profilimdeki korkakida begenmissin zaten :D
hep zirvede olan birinin 1 sarkiylada elenmesi kötu olur ama elenmez tabikide. Bu sarkiyi cok seven var. Ben sarkinin nakaratini özellikle begeniyorum.
bu hafta baya kritik. Elenenlerden birini tahmin ediyorumda ikincidi supriz olabilir :A

evet farkindayim. profilimdeki korkakida begenmissin zaten :D
hep zirvede olan birinin 1 sarkiylada elenmesi kötu olur ama elenmez tabikide. Bu sarkiyi cok seven var. Ben sarkinin nakaratini özellikle begeniyorum.
bu hafta baya kritik. Elenenlerden birini tahmin ediyorumda ikincidi supriz olabilir :A

Elenenlerden biri bencede belli. 2.si ben olmayayım diye çaba harcayacaģım.:D
Ever bu şarkıyı baya seven var. İstek yoğundu. Finalde bile olsa büyük destek alır.:D

Elenenlerden biri bencede belli. 2.si ben olmayayım diye çaba harcayacaģım.:D
Ever bu şarkıyı baya seven var. İstek yoğundu. Finalde bile olsa büyük destek alır.:D
umarim elenmezsin. Ariana cokta guzel gidiyor diyemiyecegim. sendede eski cabalayici ruhu göremiyorum :A
Shakirayi sen almis olsaydin ucurmustun

Ben 13. hafta ve 14. hafta diye hatırlıyordum ama 12. haftadaki şarkım da çok iyi olduğundan kritik bir durum olmadı. :D

İşte adın bully deniz mrt olaydı final şansın olurdu ama bilemicem şimdi. Oylar taraflı geliyor.:A yarı finalde 2'li eleme iyi ki yok.:D