MusicSurvivor 5.Sezon 12.Hafta Oylama Başladı

hhahaha birazdan videoyla oylarımı sana yollucam yabancı dizide adamına destek oluyorum unutma ayoll

hhahaha birazdan videoyla oylarımı sana yollucam yabancı dizide adamına destek oluyorum unutma ayoll
yetmez ? birde nostalji kuşağında sandalyeye verdiğin oyu geri çekip yıldız teyzeye oy atacaksın anca seni öyle affedebilirim başka türlü oy falan yok

yetmez ? birde nostalji kuşağında sandalyeye verdiğin oyu geri çekip yıldız teyzeye oy atacaksın anca seni öyle affedebilirim başka türlü oy falan yok
hhahaha asıl sen mustime oy atman lazım senin yüzünden emrenin teyzesi 1 oyla üstümüzde oylama yarın biticek

hhahaha asıl sen mustime oy atman lazım senin yüzünden emrenin teyzesi 1 oyla üstümüzde oylama yarın biticek
tamam son kararımı ona göre vereceğim eğer mustin o yarışmayı kazanırsa benden burda oy falan bekleme son sözüm budur

onlar sırf burda oy atmayayım diye gidip orda sandalyeye oy verirler o kadar artniyetliler işte ? birde aynı guruptayız güya kafalarına karpuz düşesiceler
)
aaaa bak 7 yarışmacı var biz seninle 8 den en yüksek verecez 8-2 arası okadar özelliğimiz olsun sunucuyuz sonucta ayoll

aaaa bak 7 yarışmacı var biz seninle 8 den en yüksek verecez 8-2 arası okadar özelliğimiz olsun sunucuyuz sonucta ayoll
bu kuralla yavaş yavaş sana kalbim tekrar ısınıyor şunu 10 yapalım daha bir hararet basacak sanki

@OzaN duygu sömürüsü yapmış bir ufak kız bir ufak kedi birde anne iliştirmiş klibe şarkıya konsantre olamadım, zaten sevmedimde şarkıyı ama tıfıl kedi yavrusuna bir iki puan verebilirim

Sibel Can'ı senin seçtiğini öğrenmek daha güzel. Başarılar @mrt-06 [emoji4]

Cem Karaca elenmiş [emoji17] finali hak ediyordu yazık olmuş [emoji17]

hhahaha ne istiyorsun adamımdan beee
hem şarkı güzel hemde klipte kızlar vardı art niyetli davrandın yakısmadı sana
klip konusunda serdar ortaç ı geçemez serdar ortaç topiğide kızlarla şarkıyı kurtarmaya çalışıyor ama beceriyorda oysa senin sandalye o kadar iticiki onunla çıkan kızlardan bile nefret ediyorum