MusicSurvivor 5.Sezon 12.Hafta Oylama Başladı

bu akrabalık ilişkilerine bende fransızım kimkimin neyi olur özellikle evlilikle hangi akrabalıklar ortaya çıkar o konuda @mrt-06 in kafasının karışması doğal yani zaten normalde kafası çalışmıyor codminin birde böyle karışık şeyler sorduklarında tümden kafa iflas etmiştir :)
bence biz @mrt-06 le elti falan oluyoruz sonuçta:) o da olmadı taş çatlasa görümcek falan oluruz başkada bişey olmaz gibime geliyor :)

bu mesajınla batırdın ..oy göndermemek konusunda tamamen ikna oldum artık :)
hhahaha birazdan videoyla oylarımı sana yollucam yabancı dizide adamına destek oluyorum unutma ayoll :A

hhahaha birazdan videoyla oylarımı sana yollucam yabancı dizide adamına destek oluyorum unutma ayoll :A
yetmez ? birde nostalji kuşağında sandalyeye verdiğin oyu geri çekip yıldız teyzeye oy atacaksın anca seni öyle affedebilirim başka türlü oy falan yok :)

yetmez ? birde nostalji kuşağında sandalyeye verdiğin oyu geri çekip yıldız teyzeye oy atacaksın anca seni öyle affedebilirim başka türlü oy falan yok :)
hhahaha asıl sen mustime oy atman lazım senin yüzünden emrenin teyzesi 1 oyla üstümüzde oylama yarın biticek :( :( :(

onlar sırf burda oy atmayayım diye gidip orda sandalyeye oy verirler o kadar artniyetliler işte ? birde aynı guruptayız güya kafalarına karpuz düşesiceler :))
aaaa bak 7 yarışmacı var biz seninle 8 den en yüksek verecez 8-2 arası okadar özelliğimiz olsun sunucuyuz sonucta ayoll :A :A :A

@OzaN duygu sömürüsü yapmış bir ufak kız bir ufak kedi birde anne iliştirmiş klibe şarkıya konsantre olamadım, zaten sevmedimde şarkıyı ama tıfıl kedi yavrusuna bir iki puan verebilirim :)

Sibel Can'ı senin seçtiğini öğrenmek daha güzel. Başarılar @mrt-06 [emoji4]

Cem Karaca elenmiş [emoji17] finali hak ediyordu yazık olmuş [emoji17]

hhahaha ne istiyorsun adamımdan beee :F hem şarkı güzel hemde klipte kızlar vardı art niyetli davrandın yakısmadı sana :A :A :A
klip konusunda serdar ortaç ı geçemez serdar ortaç topiğide kızlarla şarkıyı kurtarmaya çalışıyor ama beceriyorda oysa senin sandalye o kadar iticiki onunla çıkan kızlardan bile nefret ediyorum :)