MusicSurvivor 5.Sezon 11.Hafta Sonuçları

Dilimde tüy bitti kullan diye

@dosimosi nin yokluğunda gözlük ihtiyaçlarımı artık @vadikızı karşılıyor
güzel bir güneş gözlüğü takmış puanlarıma

Şampiyon üstadımız İrem olacak.
iyi kurtarmışsın bu hafta hemde ilk üçe girme gafletinde bulunmuşsun o berbat şarkıyla

Zaten hep olan bize oluyor. Adamlar aldı final puanlarını koptu gidiyor.

Öncelikle final puanı alan arkadaşları tebrik ediyorum. @Harunnn60 sana da geçmiş olsun diyeyim.

Ziynet Sali'ye gelecek olursam @mrt-06 ile benzer düşüncedeyim. Özellikle birkaç kişi var ki düzenli düşük puan veriyor. Bu kadının bir tane mi güzel şarkısı yok diye sormadan edemiyorum gerçekten. Senin Olsun Şarkısı elenme potasına girecek kadar kötü müydü hadi zorlu haftalar zamanı diyelim ona söz söylemesem de olur. Yani buraya kadar yine gelmeyi başardık bakalım bundan sonrasında neler olur bilmiyorum ama elimden geleni yapacağım bu antilere karşı. Göndermemi de yapmış olayım.

Düşük puan verince kim kahkaha atar ki

@denizz19 hadi yine iyisin Ziynet Salıpazarı bu hafta paçayı kurtarmış
Senin gibi 0 cılar düzenli kötü verirse normaldir.

Bana niye 1 verdin.

Bana niye 1 verdin. Hiç mi Oluru yok bu işin..
Duygu almam lazım şarkılardan ama önceliğim Türk şarkıcılar. Yarışma hiç yokken de ben yabancı şarkı sevmediğimi çok defa söylemişimdir Yani. Sen belki sana inat 1 verdiğimi sanıyorsun ama yanlış düşündüğünü söyleyebilirim

İyi haftaya yükselt seni affederim.

Boşver bonişim biz bize yeteriz.

Ben o tarz oy verenleri vicdanlarına bırakıyorum... Demekki daha 11 haftadır bir tane güzel şarkım yokmuş onlara göre. Hem slowla geldim hem hareketli parçalarla geldim hem düetlerle geldim hem eski hit pop parçalarla geldim, 3'den fazla puan alamadım.