MusicSurvivor 5.Sezon 11.Hafta Oylama Başladı

Sonunda o itici ruh halinden çıkmışsın sana takılasım bile gelmiyordu o sevimsizliğinle
Tabi ki düşük vereceğim ama sorun sende değil Ziynette artniyet yok yani

Sonunda o itici ruh halinden çıkmışsın sana takılasım bile gelmiyordu o sevimsizliğinle
Tabi ki düşük vereceğim ama sorun sende değil Ziynette artniyet yok yani
Bana sevimsiz dediğin için en az 4 puan vermen lazım o da en az. Eğer bu hafta da kötü verirsen yeminle küfür ederim .ss

ARİANA GRANDE &
THE WEEKND

LET ME HARDER

Bu hafta 2014 yılının en iyi düeti ile geliyoruz. Efsanevi yetenek sahne adı ile the weeknd olarak bilinen Abel Tesfaye ve Ariana Grande iş birliği ile ortaya çıkan şaheser Let Me Harder diyoruz..

@mrt-06 @Bully @turkuazz @OzaN @vadikızı @eskici @MayısKralı @cookies @tolgab @EFE UYSAL @dosimosi @destere @Forumdash @Harunnn60 @Ahmad @dreamy @FaJi @denizz19 @Çiğdem- @xemrexxx @ozmoturk @MasacRE- @MEnes @batuhankaralar @soo @Felon @yigit_00 @Amoureux @Maskeli Fedai @cevaa ve diğerleri..

Oo Harika gelmişsin kardeşim tam puan

Bana sevimsiz dediğin için en az 4 puan vermen lazım o da en az. Eğer bu hafta da kötü verirsen yeminle küfür ederim .ss

Ben gerçekleri söylüyorum sevimsizdin işte her mesajın sonuna "
" böyle yapınca itici bir tipe dönüştün
Bu smile destere dışındakilere yasaklanmalı zaten bence bir ona yakışıyor
Puanın da şarkıya göre bakacağız artık ama pek umutlu olma Ziynet'in sevdiğim 1 şarkısı oldu herhalde şu ana kadar gerisi tırttı

Sözleri Sılaya ait belki Sıla seviyondur oylarken Sılaya oy veriyormuş gibi oyla

Sözleri Sılaya ait belki Sıla seviyondur oylarken Sılaya oy veriyormuş gibi oyla

Söz kurtarmıyor işte. Müzik, ses gibi etkenler de var. Zaten diyorum ya Sıla iyi şarkılarını kendi söylüyor kötüleri Ziynet'e iteliyor

Senden kötü çıkmaz zaten.

Gelecek haftalarda kalırsam Çantada Keklik, Padişah, Çakmak Çakmak, Kış Masalı var. Şimdiden bir genel yorumunu alayım?
İyi şarkılar ama diğerlerine bakmak lazım. @denizz19 Dağınık Yatak koyar belki, tam puan listemden bir o kaldı. Koyamadan elenecek bu gidişle de neyse

İyi şarkılar ama diğerlerine bakmak lazım. @denizz19 Dağınık Yatak koyar belki, tam puan listemden bir o kaldı. Koyamadan elenecek bu gidişle de neyse
Yahu bu hafta kötü mü geldim gayet güzel şarkı sevmen lazım
ayrıca haftaya bugün adım Leyla ya da dağınık yatak olabilir

geçenlerde dinleyip çok beğenmiştim

ayy senin racap keyfini bekleyemem yine ayarlarım ben bu gece

Sana bu hafta öyle bir oy vereceğim ki ne teşekkür edebileceksin ne de sinirinden dalga geçebileceksin