İyi dedim iyi, diğer şarkılara da bakmak lazım ama kötü olmaz.İyi bir şey mi dedin anlamadım açıkcası.
@batuhankaralar daha önce bu şarkımı sevdiğini söylemiştin hatırlatırım. Keza @OzaN sen de...
İyi dedim iyi, diğer şarkılara da bakmak lazım ama kötü olmaz.İyi bir şey mi dedin anlamadım açıkcası.
@batuhankaralar daha önce bu şarkımı sevdiğini söylemiştin hatırlatırım. Keza @OzaN sen de...
Senden kötü çıkmaz zaten.İyi dedim iyi, diğer şarkılara da bakmak lazım ama kötü olmaz.
Merakla bekliyoruzTamam senaryo hazır sadece pcye geçmesi kaldı
Niye be @vadikızı'na Harun Kolçak'la gel diyip benim şarkıyı kullanmama engel olmak isteyen sen değil miydin Bayıldığını biliyorum
Gökhan Türkmen'in her klibi ayrı bir anlam taşır nesini berbat buldun. ss
Şarkıyı çok seveceğini biliyordum zaten, tabii önceden dinledin mi bilmiyorum.
harun kolçakla gelsem seçmezdim bnde şarkıyı
Senin seçmenle alakası yok ikiniz bir yarışmada oldukça biriniz elenmeden öbürküsü kullanamıyor şarkıyı.
İnsanın ömrü bir kere dünyaya gelince
Kalp kırılınca içinde yen kalınca
Hayat iki bilet sadece
Biri geliş biri de dönüş
Sen istersen dövüş, istersen seviş
Diyor Deniz Seki umarım beğenirsiniz😉
@dosimosi @denizz19 @Bully @dreamy @destere @MasacRE- @Harunnn60 @cevaa @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @Çiğdem- @MEnes @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @Mr.At @mrt-06 @sokak sanati @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @Doğu @tolgab
Tam puan
Sevdiğim şarkılardanİnsanın ömrü bir kere dünyaya gelince
Kalp kırılınca içinde yen kalınca
Hayat iki bilet sadece
Biri geliş biri de dönüş
Sen istersen dövüş, istersen seviş
Diyor Deniz Seki umarım beğenirsiniz😉
@dosimosi @denizz19 @Bully @dreamy @destere @MasacRE- @Harunnn60 @cevaa @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @OzaN @Çiğdem- @MEnes @Forumdash @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @xemrexxx @Mr.At @mrt-06 @sokak sanati @ozmoturk @FaJi @batuhankaralar @Doğu @tolgab
Sevdiğim şarkılardan
Sen bilirsinAdaletsiz seçimi düşündüm geri buna karar verdim haftayada Adaletsiz seçim ile
gelirim herhalde
Sen bilirsin
Kaldığım yerden devam ediyorumahaaa smail değiştirdiinnnn geliyor bonişim geliyorr
Kaldığım yerden devam ediyorum
Ayy şarkımı beğendiler mi acaba şimdi kan kusma zamanı @batuhankaralar sen ne anlarsın pis şarkıdan inşallah pcin bozulur giremezsin @sokak sanati berbatsın inşallah elenirsin :.ss @xemrexxx bu şarkımı sever misin geçen hafta Harika atıp 5 verdin affettirmen lazım @MasacRE- bu hafta da düşük verirsen art niyet arayacağım .ssAllahhhh geldiii bonişim geldiiii göbecikler atacağımm
Ayy şarkımı beğendiler mi acaba şimdi kan kusma zamanı @batuhankaralar sen ne anlarsın pis şarkıdan inşallah pcin bozulur giremezsin @sokak sanati berbatsın inşallah elenirsin :.ss @xemrexxx bu şarkımı sever misin geçen hafta Harika atıp 5 verdin affettirmen lazım @MasacRE- bu hafta da düşük verirsen art niyet arayacağım .ss
İstersen anlaşabiliriz sen bilirsinKes lan lolipop.
Ben daha şarkımı paylaşmadım. Bu hafta slow geliyorum istediğin gibi Durum Leyla.
İstersen anlaşabiliriz sen bilirsin
O cümlemden bunu çıkardıysan koca saf .ssDemek bana iteat edeceksin.