MusicSurvivor 5.Sezon 11.Hafta Oylama Başladı

Oylarımı kullandım çok zor bir oylama oldu..şarkıları sıralamak kolay olmadı artık son 8 yarışmacı bulunuyor..tüm yarışmacılara başarılar:)

Eşref saatime mi denk geldi bilmiyorum ama bu hafta oylama yaparken müthiş haz aldım. Şarkıların 2-3 tanesi hariç hepsi çok iyi ve iddialı. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyor @MasacRE-'yi oy vermeye davet ediyorum :A Yolla lan şu oyunu sonra @Çiğdem- bana patlıyor :A

Eşref saatime mi denk geldi bilmiyorum ama bu hafta oylama yaparken müthiş haz aldım. Şarkıların 2-3 tanesi hariç hepsi çok iyi ve iddialı. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyor @MasacRE-'yi oy vermeye davet ediyorum :A Yolla lan şu oyunu sonra @Çiğdem- bana patlıyor :A
hhahah aa şunu bir dövsenize siz bee bu aralar yoldan çıktı :A :A :A

hhahah aa şunu bir dövsenize siz bee bu aralar yoldan çıktı :A :A :A

@destere mod on: kliplere konsantre olmuş durumdayım şu an shakirada kaldım rahatsız etmeyin beni :) destere mod off