MusicSurvivor 5.Sezon 11.Hafta Oylama Başladı

Teşekkür kanki.:Z Ariana süper Abel ile. Bu şarkıda sesini çok iyi kullanıyor zaten sen sesten anlıyorsun.:Z

Sen yinede şarkıma puan verirken benim puanı dikkate almadan ver
:A
Zaten ben senden önce dinledim şarkıları seninkisi tam rezaletti :A

Gökhan elensin bu hafta. Gerçi şarkısı güzel ama güçlü bir rakipten kurtuluruz. :A

Hhahah ayy bende bu ne diyor diyordum ayoll :A :A :A
Karalama ve kötüleme bizden sorulur. :A

Ziynet'im duygusal hatundur x faktörde hep ağlıyordu :A
Ordan çıkaramadım. :A

@Çiğdem- bu hafta bana özel kendine oy kullanma hakkın var dedi bende kullandım.:A

Genç kız yapar tabi Sibel teyze gibi değil neticede. Boyuna bakma sen onun içinde ki cevheri @destere 'ye sor anlatsın.:A
Ne gençlerimiz var yazık, kız kendini alkole vermiş. :A

Tam puanın kime gittiği belli, gerisi çok da sürpriz değil. Daha yüksek vermek istediğim 2 şarkı vardı ama olmadı.

Hayal kırıklığı yaşayanlar olacaktır, 8 kişi kaldı ve düşük puan vermek zorundayım, sevmediğim tarzda kalmadığı için daha önce hiç düşük puanla tanışmayanlar için acı son :A

Tam puanın kime gittiği belli, gerisi çok da sürpriz değil. Daha yüksek vermek istediğim 2 şarkı vardı ama olmadı.

Hayal kırıklığı yaşayanlar olacaktır, 8 kişi kaldı ve düşük puan vermek zorundayım, sevmediğim tarzda kalmadığı için daha önce hiç düşük puanla tanışmayanlar için acı son :A

Ben hiç tolerans göstermem direk volkan gibi patlarım belirteyim.:A

Ben hiç tolerans göstermem direk volkan gibi patlarım belirteyim.:A

cok-da-fifi-cok-da-tin_1089722_m.jpg

Tabi ki tam puan bana. :bhr:

@tolgab sende seviyorsundur Zorun Ne Sevgilim'i. :A

@Çiğdem- şarkımın ismini yanlış yazmışsın bu yüzden vereceğin +15 puan için teşekkürler. :F