Zaten ben senden önce dinledim şarkıları seninkisi tam rezalettiTeşekkür kanki. Ariana süper Abel ile. Bu şarkıda sesini çok iyi kullanıyor zaten sen sesten anlıyorsun.
Sen yinede şarkıma puan verirken benim puanı dikkate almadan ver
Zaten ben senden önce dinledim şarkıları seninkisi tam rezalettiTeşekkür kanki. Ariana süper Abel ile. Bu şarkıda sesini çok iyi kullanıyor zaten sen sesten anlıyorsun.
Sen yinede şarkıma puan verirken benim puanı dikkate almadan ver
Gözlüğümü attım sen anladın.Kıskıvrak'ı severim, bakacağız göreceğiz
Senin o koca göbeğinden beynine giden trafik akışını bilirim benNereden biliyorsun senin için dediğimi belki @vadikızı için dedim olamaz mı
Anladım kankaŞu Candan'dan bir kurtulamadık kitlemiz de benzer hep önümüzü tıkıyor.
Senin bu üstün motivasyonundan dolayı zayıflamaya başladım teşekkürlerSenin o koca göbeğinden beynine giden trafik akışını bilirim ben
Anladım kanka
Sahi mi lan aferin böyle devam et gerçi ben bu sefer de başka bahane bulurumSenin bu üstün motivasyonundan dolayı zayıflamaya başladım teşekkürler
Zaten ben senden önce dinledim şarkıları seninkisi tam rezaletti
Öyle deme yan etkileri varAllah inşallah bu sefer duyar beni belanı verir.
Karalama ve kötüleme bizden sorulur.Hhahah ayy bende bu ne diyor diyordum ayoll
Ordan çıkaramadım.Ziynet'im duygusal hatundur x faktörde hep ağlıyordu
Ne gençlerimiz var yazık, kız kendini alkole vermiş.
candanı kötülemeye gerek yok ayoll bu videoyu hatırlatmak yeter şutlanmasınaKaralama ve kötüleme bizden sorulur.
Ordan çıkaramadım.
Karalama ve kötüleme bizden sorulur.
Ordan çıkaramadım.
Tam puanın kime gittiği belli, gerisi çok da sürpriz değil. Daha yüksek vermek istediğim 2 şarkı vardı ama olmadı.
Hayal kırıklığı yaşayanlar olacaktır, 8 kişi kaldı ve düşük puan vermek zorundayım, sevmediğim tarzda kalmadığı için daha önce hiç düşük puanla tanışmayanlar için acı son
Ben hiç tolerans göstermem direk volkan gibi patlarım belirteyim.
Tam puanın kime gittiği belli, gerisi çok da sürpriz değil. Daha yüksek vermek istediğim 2 şarkı vardı ama olmadı.
Hayal kırıklığı yaşayanlar olacaktır, 8 kişi kaldı ve düşük puan vermek zorundayım, sevmediğim tarzda kalmadığı için daha önce hiç düşük puanla tanışmayanlar için acı son
-15 olur o ancak
Bu hafta şarkılar iyiydi, daha çok kişi olan haftalarda koysaydın +10 yapıştırırdım direk. Hareketli şarkıları yakıştırıyorum, duygusalları fazla ağır, DÜGA hariç, bir onu seviyorum 😛Seviyorsun bence İrem'i.