Ben seni beğendim ilk üçümdesin.![]()
tekrar vurgulayayim ikinizde ilk üçümdesiniz . siz yazinca dayanamadim yine belirteyim dedimSen de öyle olacaksın![]()
Ben seni beğendim ilk üçümdesin.![]()
tekrar vurgulayayim ikinizde ilk üçümdesiniz . siz yazinca dayanamadim yine belirteyim dedimSen de öyle olacaksın![]()
Bende tekrar vurguluyorum programını okuycam.tekrar vurgulayayim ikinizde ilk üçümdesiniz . siz yazinca dayanamadim yine belirteyim dedim![]()
aklimda değildi ama fena olmazBende tekrar vurguluyorum programını okuycam.![]()
Söz vermiş gibi olmayayım ama en geç Cuma'ya kadar okurum okuyamazsam sözlüme sıfır verirsin.aklimda değildi ama fena olmaz![]()
canın sağolsun 😉Söz vermiş gibi olmayayım ama en geç Cuma'ya kadar okurum okuyamazsam sözlüme sıfır verirsin.![]()
tekrar vurgulayayim ikinizde ilk üçümdesiniz . siz yazinca dayanamadim yine belirteyim dedim![]()
Güzel ama benim en sevdiğim şarkısı Evlenmene Bak, ne zaman kullanacaksın?![]()
oylama yapmadim henuz ama olabilir bilememBen neredeyim 1 verdim deme
Özele gelirsen söylerim![]()
Gecen hafta ki sarkin efsaneydi ama oy kullanmayi unuttumShakira'ya destek please.Nostalji yaptık bu hafta sizin için. <3
@tolgab @Tolstoyevski @mrt-06 @Billy Kane @xemrexxx @batuhankaralar @eskici @soo @turkuazz @MasacRE-
Zaten beğenmeni beklemiyordumHaftanın en iyisi açıkça söylüyorum Ariana.
@MayısKralı muhteşem. En iyi şarkısı bence Irem'in.@OzaN çok güzel şarkın. @Bully intizar güzel söylüyor aslında bu şarkıyı Gökhan Töre becerememiş pek ama şarkı güzel seni bana geçen hafta verdiğinden daha iyi verdim.
@mrt-06 aldım verdim gibi oldu seninle puanlar.
@Harunnn60 söz bundan sonra her hafta tam puan ama bu şarkı olmamış dediğim gibi. Sıkı reklam yap.
@denizz19 müzikten soğutmaya niyetlisin foruma anlaşıldı Allah'tan Ariana var.
@vadikızı elenmemi istemem abla ama geçen haftanın baya gerisinde bir şarkı ve geçen hafta o muhteşem parçaya rağmen kötü gittin bu hafta yolcu olabilirsin reklam yap.
![]()
Benim şarkımı sevdiğini söylemiştin düşük verirsen bozuşuruz.Yorumlu oylarımı az önce gönderdimEn yüksek puanları İrem Derici, çok değerli sevgili Grande ve Candan Erçetin yengemiz için kullandım
@MayısKralı @OzaN @sokak sanati
Düşük oy kullandığım "2" arkadaşımız kendisini biliyor o yüzden ifşa etmeyeyim, şu şarkıyla bu haftaki şarkıları arasında hiçbir fark yok gibi
Kötüsün berbat herİf. .ss umarım daha da kilo alırsınYorumlu oylarımı az önce gönderdimEn yüksek puanları İrem Derici, çok değerli sevgili Grande ve Candan Erçetin yengemiz için kullandım
Düşük oy kullandığım "2" arkadaşımız kendisini biliyor o yüzden ifşa etmeyeyim, şu şarkıyla bu haftaki şarkıları arasında hiçbir fark yok gibi
Sen de duygusuz gelmişsinYok duygusuz bir şarkı senin yerine @Bully yönetse yine 1 verirdim.![]()
Yorumlu oylarımı az önce gönderdimEn yüksek puanları İrem Derici, çok değerli sevgili Grande ve Candan Erçetin yengemiz için kullandım
Kötüsün berbat herİf. .ss umarım daha da kilo alırsın
Sen de duygusuz gelmişsin![]()
Nereden biliyorsun senin için dediğimi belki @vadikızı için dedim olamaz mıKötüsün berbat herİf. .ss umarım daha da kilo alırsın
Şu Candan'dan bir kurtulamadık kitlemiz de benzer hep önümüzü tıkıyor.Kötüsün berbat herİf. .ss umarım daha da kilo alırsın
Kıskıvrak'ı severim, bakacağız göreceğizBenim şarkımı sevdiğini söylemiştin düşük verirsen bozuşuruz.![]()