hahah ayy hadi oradan bee sen @xemrexxx gibi yokluğumda kıçıma tekmeyi atarlarmı acaba diye gelmişsindirBak kimse olmayınca ben izleyeyim dedim gör halimi.
hahah ayy hadi oradan bee sen @xemrexxx gibi yokluğumda kıçıma tekmeyi atarlarmı acaba diye gelmişsindirBak kimse olmayınca ben izleyeyim dedim gör halimi.
Yerim seni hadi devam et sunmaya.hahah ayy hadi oradan bee sen @xemrexxx gibi yokluğumda kıçıma tekmeyi atarlarmı acaba diye gelmişsindir
hahahah aaa hoşgeldin gözüm seni arıyordu iyiki yetmene tam puan vermişim bu hafta
@mrt-06 oyları
9 Shakira - Loca
8 Gökhan Türkmen - Sen İstanbul'sun
7 Deniz Seki - İyisin Tabi
6 Ziynet Sali - Beş Çayı
5 Ariana Grende - Side To Side
4 Candan Erçetin - Annem
3 Cem Karaca - Bu Son Olsun
2 İrem Derici - Düşler Ülkesinin Gelgit Akıllısı
1 Neşet Ertaş - Vay Vay Dünya
Yetmene derken yeni yetme mi demek istedin bakayım sen. sshahahah aaa hoşgeldin gözüm seni arıyordu iyiki yetmene tam puan vermişim bu hafta
Teşekkürler kanaldaşım.@MayısKralı oyları
9-Ariana
8-Gökhan
7-Sibel
6-Ziynet
5-Deniz
4-Candan
3-Cem Karaca
2-Shakira
1-Neşet
Sunucuyla arayı iyi tutmak önemli.Aman sende ne teşekkür ediyorsun vazifesini yerine getirmiş. Aferin de yeter.
Yetmene derken yeni yetme mi demek istedin bakayım sen. ss
@Harunnn60 bizimkisi okadar uzun değil emrak etme 2 saatBak kimse olmayınca ben izleyeyim dedim gör halimi.
Sunucuyla arayı iyi tutmak önemli.Sen Rihanna ile şampiyon olurken Denizle ben GunesinOglu ile kavgalıydık ama senin aran iyiydi onla.
Haa iyi o zaman ben de Gökhan'a yeni yetme dediğini sandın terk edecektim valla programı. ss@Harunnn60 bizimkisi okadar uzun değil emrak etme 2 saat
@Bully hahaha aa olurmu öyle şey bee yettim dedinya onu diyorum
Bu sezon seni rezil edecem inşallah.Evet şampiyon ben oldum.Senin zaten pek ihtimalin yoktu. Yarı finalde hep rezil oldun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?