Haa iyi o zaman ben de Gökhan'a yeni yetme dediğini sandın terk edecektim valla programı. ss
Bu sezon seni rezil edecem inşallah.
hahah aa yok yakısırmı bana öyle demekHaa iyi o zaman ben de Gökhan'a yeni yetme dediğini sandın terk edecektim valla programı. ss
Bu sezon seni rezil edecem inşallah.
Eee co olmak kolay değil.Kabus gibi forum günü yaşıyorum önce dizi oylarınızı topladım şimdi de "en" konusundaki oylarınızı topluyorum, ne bitmez çilem varmış. Çalış çalış karşılığında da bir + puan bile yok. @OzaN
Hatırladın demek dinlettiğimi Aynen nakaratın muhteşemliği yeter.hahah aa yok yakısırmı bana öyle demek
gökhan beye dikiş tutturamadık bazen tam puan bazen altı oluyor bu hafta kurtarıcı olarak gelmişsin iyiki tam puan vermişim dedim bu şarkısını özelde dinlettiğindede sevmiştim
@OzaN efendi bir kutlamayıbileçok görüyor forum için çaba gösterenlere ayoll bavulumuzu toplayıp gitsek belki anlarKabus gibi forum günü yaşıyorum önce dizi oylarınızı topladım şimdi de "en" konusundaki oylarınızı topluyorum, ne bitmez çilem varmış. Çalış çalış karşılığında da bir + puan bile yok. @OzaN
Terk edeceğim burayı sonunda o olacak. .ss Bu haftada kötü puan verirsen seni rezil edeceğim aklıma müthiş bir şey geldi.Eee co olmak kolay değil.
Kİz sana bir tekme atarim ağzinla ayağin yer değişirhahah ayy hadi oradan bee sen @xemrexxx gibi yokluğumda kıçıma tekmeyi atarlarmı acaba diye gelmişsindir