hahah ayy hadi oradan bee sen @xemrexxx gibi yokluğumda kıçıma tekmeyi atarlarmı acaba diye gelmişsindirBak kimse olmayınca ben izleyeyim dedim gör halimi.![]()
![]()
hahah ayy hadi oradan bee sen @xemrexxx gibi yokluğumda kıçıma tekmeyi atarlarmı acaba diye gelmişsindirBak kimse olmayınca ben izleyeyim dedim gör halimi.![]()
![]()
Yerim seni hadi devam et sunmaya.hahah ayy hadi oradan bee sen @xemrexxx gibi yokluğumda kıçıma tekmeyi atarlarmı acaba diye gelmişsindir![]()
![]()
![]()
hahahah aaa hoşgeldin gözüm seni arıyordu iyiki yetmene tam puan vermişim bu hafta
@mrt-06 oyları
9 Shakira - Loca
8 Gökhan Türkmen - Sen İstanbul'sun
7 Deniz Seki - İyisin Tabi
6 Ziynet Sali - Beş Çayı
5 Ariana Grende - Side To Side
4 Candan Erçetin - Annem
3 Cem Karaca - Bu Son Olsun
2 İrem Derici - Düşler Ülkesinin Gelgit Akıllısı
1 Neşet Ertaş - Vay Vay Dünya
Yetmene derken yeni yetme mi demek istedin bakayım sen. sshahahah aaa hoşgeldin gözüm seni arıyordu iyiki yetmene tam puan vermişim bu hafta![]()
Teşekkürler kanaldaşım.@MayısKralı oyları
9-Ariana
8-Gökhan
7-Sibel
6-Ziynet
5-Deniz
4-Candan
3-Cem Karaca
2-Shakira
1-Neşet
Sunucuyla arayı iyi tutmak önemli.Aman sende ne teşekkür ediyorsun vazifesini yerine getirmiş. Aferin de yeter.![]()
Yetmene derken yeni yetme mi demek istedin bakayım sen. ss
@Harunnn60 bizimkisi okadar uzun değil emrak etme 2 saatBak kimse olmayınca ben izleyeyim dedim gör halimi.![]()
![]()
Sunucuyla arayı iyi tutmak önemli.Sen Rihanna ile şampiyon olurken Denizle ben GunesinOglu ile kavgalıydık ama senin aran iyiydi onla.
![]()
Haa iyi o zaman ben de Gökhan'a yeni yetme dediğini sandın terk edecektim valla programı. ss@Harunnn60 bizimkisi okadar uzun değil emrak etme 2 saat![]()
![]()
@Bully hahaha aa olurmu öyle şey bee yettim dedinya onu diyorum![]()
![]()
![]()
Bu sezon seni rezil edecem inşallah.Evet şampiyon ben oldum.Senin zaten pek ihtimalin yoktu. Yarı finalde hep rezil oldun.
![]()