hahah aman ne bodrum masalıymış ayoll kafanda paralansın inşbodrum masalı biter bitmez klipleri ayrıntılı şekilde kurcalayacağım)
hahah aman ne bodrum masalıymış ayoll kafanda paralansın inşbodrum masalı biter bitmez klipleri ayrıntılı şekilde kurcalayacağım)
Baba ile geliyorum.Ferdi babaylabodrum masalı biter bitmez klipleri ayrıntılı şekilde kurcalayacağım)
ferdi babayı severizde seni sevmemBaba ile geliyorum.Ferdi babaylaumarım güzel puanlar verirsin
Şaka falan gülüyoruz ama buna bir çözüm bulman lazım @Çiğdem- yine haksızlıktan elenmek istemiyorumferdi babayı severizde seni sevmemordan puan kısacağım malesef
rihANNANIN RESMİ NASIL BİŞEY ÖYLE
diziye kendimi veremiyorum
@destere yarışmanın başkanı o ne isterse yapabilir ayollŞaka falan gülüyoruz ama buna bir çözüm bulman lazım @Çiğdem- yine haksızlıktan elenmek istemiyorumherkes şarkıya oy versin üyeye değil.
Bende aynı şeyi sizin için düşünüyordum başkanım.İşte bu kadar da size sadık bir yardımcıyım.ama sizin itibarınız için beraberce yarışmadan çekilelim derim.Benim çıkarlarım kadar sizin çıkarlarınız da söz konusu.Ah benim şu insaniyetliğim yok mu ah ahSenin senden hiç memnun değilim.
Sunucu değişti ama format değişmedi. Bilemiyorum yani
Yarışmacın kimİlk haftada Ariana Grande
Boys Like You
Evet arkadaşlar alaturka, nostalji müzikten sıkılanlar için ve bir pop havası alalım şu yarıştan diyenler için Ariana Grande ile geldik.
Şarkımız Fancy'nin şarkısı ve Fancy'ye eşlik eden Ariana ile yine son yılların büyük yeteneği Meghan var. Çok tatlı şirin klibi şarkı 10 numara olmuştur şarkı özellikle melodisi çok hoştur. İlk hafta için yine iddialıyız.
Fancy,Ariana,Meghan -- Boys Like You
@dreamy @destere @masacre- @Bully@Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @OzaN @Doğu @MEnes @Felon @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @gözlemci @mrt-06 @Aserat @sokak sanati @Sherlock @Ozan @umuttanyel @ozmoturk @FaJi @GunesinOglu @batuhankaralar @BesaleT@Çiğdem- @DarkLeqenD @Çiğdem- @Ahmad @yigit_00
@dreamy @destere @masacre- @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı@Tolstoyevski @OzaN @Doğu @MEnes@Felon @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @gözlemci@mrt-06 @Aserat @DarkLeqenD @Sherlock @umuttanyel @ozmoturk @FaJi @GunesinOglu @batuhankaralar @BesaleT
Yarışmacın kim
İlk kez duydumSence?
Kocaman Arıyana Gran de yazdık oraya.😛
İlk haftada Ariana Grande
Boys Like You
Evet arkadaşlar alaturka, nostalji müzikten sıkılanlar için ve bir pop havası alalım şu yarıştan diyenler için Ariana Grande ile geldik.
Şarkımız Fancy'nin şarkısı ve Fancy'ye eşlik eden Ariana ile yine son yılların büyük yeteneği Meghan var. Çok tatlı şirin klibi şarkı 10 numara olmuştur şarkı özellikle melodisi çok hoştur. İlk hafta için yine iddialıyız.
İlk kez duydumtamam köpürme şaka yaptım
hhahah çok hoşş bir şarkı
Sevdirirsin inşallahYabancı şarkı kültürün az olduğu için normal. Ama çok yetenekli bir isim. Sesi çok güçlü özellikle.
Sıkıcı nostalji dedeler bir birini yerken biz bu tatlı şarkı ile aradan sıyrılıp gideriz.Adam gay bu arada sulanma soylim baştan.
Sevdirirsin inşallah
Sen de benim şarkımı dinle beğenirsinŞarkıyı dinle direk seversin zaten.
O değilde ben etiketi yapamadım. @Çiğdem- o mesajımı alıntıla sonra etiketleri yapsana sana zahmet.
Boys like who ? you or me or Meghan or Ariana ? I don't understand who they saysİlk haftada Ariana Grande
Boys Like You
Boys like who ? you or me or Meghan or Ariana ? I don't understand who they says
Begendim sarkini lakin Meghanin sesi seninkinden daha iyi
Seni temin ederim ki Babanın 18 tane güzel şarkısını ayıkladıktan sonra korkum kalmadıbu arada @DarkLeqenD @Bully korkunuz olmasın @destere den ayoll 1 veremeyecek hatta öyke kötü puanda veremeyecek bundan sonra benim sistemden herkese iyi puan sistemine geçiriliyorum onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?