MusicSurvivor 5.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

Sen karşılıklı kitledensin umarım karşılıklı olmuştur yoksa ilerde seni tongaya getirip hıncımi alırım.
Yavaş gel.
Durup dururken saldırıp nefretimi kazanma istersen, ortalama üstü verdik sanırım.

Sen kimsin be benim kitlem var üzerine salarım bence sen bana iyi gel.

Ben kaç verdim kız @Çiğdem- ortalama üstüydü ama biraz daha yüksek olabilir seninkinden.
Çok konuşma be. ss

Yabancı antiliğimi hesaba katarsak gayet iyi bir puan verdiğimi düşünüyorum, senin Sibel Can'a verdiğin puan kadar vermişizdir işte.

la git şu çikinellaya yardım et galiba çok fazla kişi oy kullanınca toplayamadı
ama samanlıklardan uzak durun
akşam 21 e uzatmış şimdide
reyting için yapmayacağı şey yok kızın o saattede ben olmayacağım yazık oldu güme gitti tüm emekleri
)

Sen karşılıklı kitledensin umarım karşılıklı olmuştur yoksa ilerde seni tongaya getirip hıncımi alırım.

20 kişide 3 çok az
19 HEM 3 İYİDİR yıldızlar yarısıyorda @MayısKralı elenen hariç herkese puan veriyordu oakdar kolay olmamalı puan almak

akşam 21 e uzatmış şimdide
reyting için yapmayacağı şey yok kızın o saattede ben olmayacağım yazık oldu güme gitti tüm emekleri
)
Oylarımı açıklayacaksın hele bir gelme görürsün göreviniyerini getiriceksin ayol

Çok konuşma be. ss

Yabancı antiliğimi hesaba katarsak gayet iyi bir puan verdiğimi düşünüyorum, senin Sibel Can'a verdiğin puan kadar vermişizdir işte.
normal sartlarda @sokak sanati benden en fazla 5 puan alirdi ama verdigi emek caba birkac katini hakettirdi

Sokak sanati sende @Bully nin ustune gitme o benin icin önemli bir arkadasim. benide karsina alma riski olabilir

Oylarımı açıklayacaksın hele bir gelme görürsün göreviniyerini getiriceksin ayol

açıklayıp giderim zaten verdiğin oylar berbat
hepsine 19 puan vermişsin hepsini şampiyon yapmışsın onun yerine sıfır puanda verebilirdin bişey değişmezdi
)