MusicSurvivor 5.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

Etiketledim ama etiketler geldi mi onu da bilmiyorum
Dur bi bakayım ben hangi sayfadaymış.

@MEnes sana gelmiş miydi benden etiket ?

kedi kızlar moruk sever diye bir kuralmı var
tam tersine kendilerini çatıdan çatıya hoplayıp zıplayıp kovalayacak karizmatik ve genç delikanlı arıyorlar
)

etiketlemediysen zaten en ufak puan kırıntısındanda yoksun kalacaksın demektir etiketlemeyenlerden 12 puan düşüyorum otomatikman

Etiket gelmediyse benden değil @OzaN 'dan puan kırman gerekiyor forumda etiket sorunu var ben ne yapayım

https://fav10.net/forum/threads/musicsurvivor-5-sezon-1-hafta.262734/page-36#post-2883874

Burada benim şarkı 36. sayfaymış

Gelmişti dün dinlediydim.
Ama @destere ye güvenme gömebilir şarkıyı her an.

Moruk değil ki bu. Genç yaşta karizmaya karizma katan bi durum. Genel tepki ve algı bu yönde.

@destere'nin o saatte ne haltlar yediği malum da ben oyun oynuyordum gece o nedenle iştirak edemedim sıva mahalline

Gelmişti dün dinlediydim.
Ama @destere ye güvenme gömebilir şarkıyı her an.

Moruk değil ki bu. Genç yaşta karizmaya karizma katan bi durum. Genel tepki ve algı bu yönde.
evet ,iihtiyarlar genelde kendi kendilerini teselli etmek için karizmatik olduklarını iddia ederler yani kendinizi avutun bencede
bu yaşta moral çok önemli morali sağlam tutun yoksa kalp tansiyon herhangi bir durumdan göçersiniz öteki tarafa moralleri sağlam tutmak lazım yinteminizi takdir ettim
)

@destere'nin o saatte ne haltlar yediği malum da ben oyun oynuyordum gece o nedenle iştirak edemedim sıva mahalline

alakası yok çok ciddi bir şekilde dizi kurcalıyordum gece vakti

Kedicikleri kovalıyorum demişsin
O saatte senin kurcalayacağın sayılı birkaç şey var bırak bu işleri

Oyun işini ben varken iptal edecen o zaman.
Size göre plan yapamam okuyom ben.

Ya bırak şimdi bu moruk işlerini biz sadece görüntüde beyazız, içimiz ve sıvacı ruhumuz hala genç ve dinç.
Bu konu da moralimizi bozacak bir konu değil rahatım o yönden. Sonuçta karizma diyen ben değilim etraftakiler.

söyleyenleri dikkate almazsak şarkı fena sayılmaz
birde hülya teyzemizin katkısıda var tabiki

hogathanın dediğine göre benim en fazla 19 en düşük 7 puan verme hakkım varmış bu durumda şarkı 7 puan hülya teyze 5 puan 12 puan eder buna en düşük puan 7 puanı ekledikmi eder 19 puan ..söyleyenlerdende 7 puan kırdıkmı sonuçta ortalama 11 puan alacaksın sanırım benden
yinede recep abi yayınlanınca bir daha kurcalarız şarkının kalite şeysini son kararımızı ona göre veririz artık
)

Kedicikleri kovalıyorum demişsin
O saatte senin kurcalayacağın sayılı birkaç şey var bırak bu işleri
evet sayılıydı kovaladıklarım
ama çatıda kediyi tenha bir köşeye sıkıştırmak mümkün değil çok pratikler yine boşuna çabaladık

yine topu etraftakilere attığımıza göre beyazlaşan karizmadan rahatsızız demektir

Pek sayılmaz aynaya bakınca hoşuma gidiyor. Demek ki halimden memnunum.

Pek sayılmaz aynaya bakınca hoşuma gidiyor. Demek ki halimden memnunum.
olmazsan yapacağın bişey varmı?
yok tabiki bu durumda kendi kendini niye bozasın
olumluya yorman bencede güzel bir davranış yoksa insanda moralmi kalır, çabuk yıpranır herşeyi kafaya takınca

O sarkiyi bende dusundum ama okadar gaddar olamadim.
sana karsi azicik positiflik vardiysada gitti artik

olmazsan yapacağın bişey varmı?
yok tabiki bu durumda kendi kendini niye bozasın
olumluya yorman bencede güzel bir davranış yoksa insanda moralmi kalır, çabuk yıpranır herşeyi kafaya takınca
Yani hele ben bu kadar rahat yaşayan biri, kolay kolay hiç bir şeyi kafaya takmayan biriyim.
Bu yüzden iyi veya kötü bu halimden memnunum.

@destere benim şarkıyı beğenmiyordun ama iyice oğlanlara kaldın benimkiler anime falan ama kadın yani hemde hatları baya belirgin kadınlar.

Herkesin bildiği üzere Shakira ile yarışıyorum..

Yarışmacı arkadaşlar ve değerli jüri üyeleri umarım şarkımı beğenirsiniz.

Bu hafta ki yarışacağım şarkı.

Shakira - Objection (Tango)

@Çiğdem- @sokak sanati @dosimosi @tolgab @soo @mrt-06 @Bully @Billy Kane @turkuazz @OzaN @Forumdash @dreamy @pompy @Mr.At @MayısKralı @xemrexxx
@Aserat @Yakamoz-Asi @gizem ak @cookies @denizz19 @DarkLeqenD @sürgünüm
@FaJi @vadikızı @eskici @papuleoo @yatutarsa @destere @Sherlock @yigit_00 @MasacRE- @ozmoturk @Tzira @batuhankaralar @Ahmad @EFE UYSAL @kerim yavuz
@Felon

oo sende iddiali geldin.
cogu iddiali gelmis ve malesef coguna haketmedigi puanlari verecegim

Hayırlısı artık ama sen beni seversin zaten.
katilanlarin yarisindan coguyla muhabettim var ama

ben sanatcilara sarkilara bakiyorum genelde. anlasamadigim bur uye var ismi lazim degil ama benden dusuk almayacak

Shakirayi begeniyorum. bu hafta bilmiyorum nasil olur ama ileriki zamanlarda oyum yukselir.