MusicSurvivor 5.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

sen zaten senide kaskettigimi hic anlama. ilk mesaj degil ama ikinci sanada isabet ediyor
Daha bugün telefonla konuştuk beyefendi gezmeyi tozmayı biliyor ama foruma uğramıyor
sen hatırlat yarın @Harunnn60 a foruma uğrasın o halde @Bully

@dosimosi hahaha anlamam ayy zaten yarışma bitmeden bana birşey yapamazsınız yarışma bitincede enim albümümü başlatır yine kendimi güvenceye alırım

iyi bu isaretide ögrendim. masumiyet kalmaz artik bizde

ahim kimsede kalmayacak. ilk elenen buyuk farkla elenir. gucluler dururken gucsuzlerin ne isi var yarismada

Ben faceden hatırlatırım ozaman ceza almasın çocuk ilk haftadan sunucu olarak gönlüm razı gelmez gaddar @Bully
Burası Survivor, kimseye acımayacaksın.
Ben Atacan'ı elemeye çalışmışım Harun'a mı iyilik yapacam

yaziklar olsun kismini kulagini aca aca dinle @Çiğdem-
insallah gece ruyana cok kötu cökerim

Bu şarkılara tam veririm
Sen benim şarkımı pek sevmemişsin bu hafta napsak bilemedim

Evet tatlıdır kendileri

Kullanacam şarkılar arasında var bunlar ilk hafta gitmezsem tabii sevmesemde düşük vermem merak etme
sadece anneannen değil sende tatlıydın resimde

misafirler gelecek birazdan.
iyi sohbetler herkese.
@Bully bu hafta sarkin hosuma gitmedi ama yedirmiyecem sani. destegim tam olacak. yukarda dedigim uclu sen @vadikızı ve @DarkLeqenD ama ucunuzde iyi puan alacaksiniz

misafirler gelecek birazdan.
iyi sohbetler herkese.
@Bully bu hafta sarkin hosuma gitmedi ama yedirmiyecem sani. destegim tam olacak. yukarda dedigim uclu sen @vadikızı ve @DarkLeqenD ama ucunuzde iyi puan alacaksiniz
Teşekkür ederim, Benim Albümüm'de de ilk hafta beğenmemiştim şarkımı sonra sevdirmiştik sana Gökhan'ı, bu şarkı pek senin tarzın değil yoksa kaliteli şarkıdır.

Sana özelden bir şarkı atacam bi ara, yine hareketli olacak, beğenmezsen kullanmayacağım.