MusicSurvivor 5.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

Acaba ilk hafta hangi şarkıyı yollasak
Kafamda 17 şarkı belirledim ikisini elemem lazım

Taş şarkısını seviyordun sanırım sen, ideal bir seçim olur gibi sanki ilk hafta için, neyse daha 3 günüm var, düşüneyim biraz daha.

Eski aktifliği dediğinde benim albümümle yakalamıştın o aktifliği yarışmlarım sayesinde forumda mod oldun

@Doğu ya ancak ayarı ben verebilirim sana düşmez Mr.Enes

Eski aktifliği dediğinde benim albümümle yakalamıştın o aktifliği yarışmlarım sayesinde forumda mod oldun
Hee yani benim hiç bir özelliğim yok sadece yarışman olduğu için mi mod oldum.
Demek ki içimizdeki cevher görülmüş, senin yarışmaların araç oldu sadece.

Bırak şimdi bu işleri.
@Doğu'ya ikimiz de ayar veremeyiz o alırsa alır.

Sen şimdi bizi destekliyorsun Di mi.

@Bully senle yani Gökhan Türkmen ile Benim Albümümde iyi bir uyum yakaladık bence aynı tempoyu koruruz.
Justin Bieber'la benden daha iyi puanlar alabilirdin aslında forum nefret ediyor kendisinden, seçmemekte haksız sayılmazsın.

Ariana hoş, güzel kadın yaparız elbet bir şeyler.
Benim Albümüm'de Gökhan'a verdiğin desteği de göz önünde bulunduracağım elbet.

aaa @sokak sanati hakliymis bak. bana bir ara demisti zaten sana sözunun gectigini. baksana bir lafiyla litseyi duzenledin

Çiğdem genelde haklı olduğum yerde verir hakkımı yine hakkım olanı istedim oda verdi. Aramıza kara kedi gibi girme.

JB seviyor musun.😱 @Çiğdem- keşke Bieber ile gelseydim. Forumda bir çok gizle bibier hayranı varmış.

Ben yine destek olurum sevdiğim bir isim sonuçta.

@MEnes @Maskeli Fedai öyle diyorsunuzda @Doğu sizi çoktan satmış ayoll bana @destere geldiğinde vericem diyordu oyumu yani destereyle aldatıyor sizi tabi destere sonucta baskan yağlı kapıyı bulmuş doğu siz ise fakirsiniz

@Bully aaaaa biebiri nasıl seversin sen anlamak güç @sokak sanati 😱

@Doğu başkancı değildir.
O yoldaşlarını yarı yolda bırakmaz güvenimiz tam.
@destere de onun bir yoldaşı, bizim bir yoldaışımız bu yüzden aramızı bozmaya çalışma başaramazsın.

Yabancı müzik pek dinlemem ama Justin Türkiye'de çok dinleniyor, Umut'un dediği gibi hit şarkısı da çok ben bile 10'a yakın şarkısını biliyorumdur.
Kulağa hoş ve eğlenceli geliyor yani şarkıları.