MusicSurvivor 5.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

Arkadasimiz Neset Ertasla yarisacak. Normalde benden hep yuksek alabilecek bir sanatcida, bu olaydan sonra ne olur bilemem

bence yarismamam sana yarar oyuzden desme

Bence de Zerrin'i 2 kişi yönetirseniz 2 kol gücü ile daha ileri itersiniz. @vadikızı 'nın kesimi ile senin kesim iyi verirse çok daha yararlı olursunuz. Sende vazgeç bu sevdadan meleki ikna et.

Bence de Zerrin'i 2 kişi yönetirseniz 2 kol gücü ile daha ileri itersiniz. @vadikızı 'nın kesimi ile senin kesim iyi verirse çok daha yararlı olursunuz. Sende vazgeç bu sevdadan meleki ikna et.
yok ben artik onunda ayagini kaydiracam
ilk hafta iyi davranacam sonrasi hic kusura bakmasin. kendi kasindi

zaten o zerrinle yarissaydi ikimiz yarisiyor gibi olacaktik. ortaligin karismasina sebep oldu . @Çiğdem- de sacma bir öneride bulundu. simdi onun ismini etiketledim diye yine baslamasin hikayeyi bastan sona anlatmaya. Cigdem sen gul gec yorum yazma bu mesajima

Sen aştın kendini iyice bu ne çılgın planlar.
Neyse biz puan toplamaya devam edelim.

dolorese dalmışım gece gece ama çokda güzel bölümlerdi tiz vakitte izleyin derim
aaaa bırak @xemrexxx gibi şu tuhaf dizileri ayoll lucifer ve gothma başla @destere

aa yok vadikızı tekrar deniz sekiye geri döndü @sokak sanati
ben ortak yarışma ilki yştıcaktım foruma mesala seninle ben ortağız bu arinamıdır nedir birlikte yönetiyoruz şarkıları birlikte seçecez oy verme konusunda ise ilk hafta 18 kişimi var sunucunun belirlediği 9 şarkıya ben diğer 9 şarkıyada sen oy verecen imkanım olsa ben bile isterdim böyle bir heyecan yaşamayı
şuan normal devm ediyoruz

@denizz19 yarın oylama başlayacak ilk hafta diye 3 gün süre verdim şarkıların yarısı halada gelmedi malum albüm yarışmasında seçeceğin şarkılar belli oluyordu survivorda hazırlanmak zaman alıyor

@DarkLeqenD aaa bu arada sen belirlediğin şu şarkıları bana özelden paylaşsana ferdi tayfuru çok iyi bilirim aklımda birkaç önemli şarkısı var eğer listende yoksa öneririm

allahımmmmm kafa bırakmadın bende dosiii sana nasıl güvenecem ben bee

Ne diyon yine safoz o ne saçma bir yarış.

Ne diyon yine safoz o ne saçma bir yarış.
Oylma yarın şarkıcı değişikliği geliyor yeni yarışmacı geliyor bu aşamada bukadar olmaz yeni yarışmacı demek 4 tane 2 eleme yapılıcak demek en basta sen karşı çıkardın
neyse daha kimse birşeyini değiştirmeye çalısmadan şu oylamaya hayırlısıyla yarın baslayalımda dertler bitsin ayoll

@vadikızı çekildi işte tamam sorun çözüldü.

Şarkıcımı değiştirdim arkadaşlar Deniz Seki ile Kop Gel Günahlarından ile
geliyorum umarım pişman olmam umarım dürüst adaletli oylar alırım herkese başarılar😉😉😉

@destere @Çiğdem- @MayısKralı @Bully @DarkLeqenD @MasacRE- @xemrexxx @Felon @OzaN @batuhankaralar @FaJi @denizz19 @eskici @dreamy @turkuazz @Harunnn60 @sokak sanati @Mr.At @gözlemci @Billy Kane @cevaa @dosimosi @Tolstoyevski @Ahmad @Doğu @MEnes @Forumdash @S.G.A.T. @tolgab @cookies @Maskeli Fedai @Tzira @BesaleT @Aserat @emree-29 @Sherlock

Son düzenleme:
pisman olan dur sen 😡 ilk dusmanin benim