Onu bilerek yazdım sana pabuç bırakır mıyım benBir daha konuya mesaj yazmayacağım sinsiler deyip çıktın ya 1 saat önce.
Onu bilerek yazdım sana pabuç bırakır mıyım benBir daha konuya mesaj yazmayacağım sinsiler deyip çıktın ya 1 saat önce.
Onu bilerek yazdım sana pabuç bırakır mıyım ben
Kusma ya güzel şarkıdır kanka bence en az 3 puanına layık hatta 4 yani demek ki sevmişsin ki kusana kadar dinlemişsin@OzaN Ölümü hatırlatan bir şarkı ama insan yinede dinliyor
@Bully Çift elemeye yeni nesil bir şarkıcı olan ile düet riskli olmuş, bilemedim
@denizz19 Fena değil, kusana kadar radyo ve kanallarda döndüğünden olsa gerek. İlk çıktığında seviyordum
@mrt-06 2007'nin kıpırdak şarkısıyla gelmişsin
@sokak sanati Bu şarkılar arasında finale kalırsan başarı olur ama @Bully 'yi yollayıp Ariana'ya yer açmalıyız
@OzaN Ölümü hatırlatan bir şarkı ama insan yinede dinliyor
@Bully Çift elemeye yeni nesil bir şarkıcı olan ile düet riskli olmuş, bilemedim
@denizz19 Fena değil, kusana kadar radyo ve kanallarda döndüğünden olsa gerek. İlk çıktığında seviyordum
@sokak sanati Bu şarkılar arasında finale kalırsan başarı olur ama @Bully 'yi yollayıp Ariana'ya yer açmalıyız
Yoo öyle bir şey demedim sana 2 vereceğim.Hadi yaa.Atacan tam puanı bana verecek ama plof işe yaramadı.
Yoo öyle bir şey demedim sana 2 vereceğim.
Bizim aramızda öyle bir durum olmaz ki bebeğim, kalp kalbe karşı zaten. 😉Herkes çıkarcı olmuş şeytan diyor hepsine bir ver.Bir tek sevgili meslektaşım @Bully ile masaya oturmadık.
İstersen 6 vereyim @denizz19Kusma ya güzel şarkıdır kanka bence en az 3 puanına layık hatta 4 yani demek ki sevmişsin ki kusana kadar dinlemişsin
Hayır demem ama 5 versen sen olur 6'yı başkasına ver madem kusmuşsun
Bu hafta oy kullanmayi unutasim var@eskici Bugün Adım Leyla tam puanına layık kanka
Hayır demem ama 5 versen sen olur 6'yı başkasına ver madem kusmuşsun
Kanka eğer sen beni unutursan o diziyi rüyanda gör diziyi görürsün de sen kendini görür müsün meçhulBu hafta oy kullanmayi unutasim var
İyi bir puan bekliyorum o zaman bu hafta elenirsem Kış Masalı heba olur.@OzaN Ölümü hatırlatan bir şarkı ama insan yinede dinliyor
Bir sey anladiysam yenici olayimKanka eğer sen beni unutursan o diziyi rüyanda gör diziyi görürsün de sen kendini görür müsün meçhul
Lacivert dizisinin kadrosundan ihraç ederim seni diyomBir sey anladiysam yenici olayim
Yukarda öyle dememissin ama,rüyanda diziyi gör kendini gör falan filan bir seylerLacivert dizisinin kadrosundan ihraç ederim seni diyom
Kanka önemli haftalar senin gibi destekçilerim olmazsa elerler beniYukarda öyle dememissin ama,rüyanda diziyi gör kendini gör falan filan bir seylerayrica ben seni unutmam merak etme
Neden şakinKanka önemli haftalar senin gibi destekçilerim olmazsa elerler benişakın unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?