MusicSurvivor 5.Sezon / Çeyrek Final Haftası / Oylama Başladı

@Bully yokken ona laf atarsin ben yokken bana. Anladik çok içerlendin sen Kaanin yokluğunda Gökhana destek olmami.
defalarcada belli ettin zaten.
Gökhandan daha fazla sevdiğim sanatçılar var.
öyle bir fikrim olsa sececeğim başka sanatcilar var ama ben burdaki yarismalar için insanlarin birbirlerini kırmalarından dolayı soğudum düşünmüyorum.
bir tek @denizz19 in yarişmasina katılacam destek amaçlı.
muziklere katilmayi düşünmuyorum

Çiğdem bizi alıp bi mesaj kutusu kur tüyo ver @denizz19 çatlasın.
size 1 tüyo ayoll 1 kişi gazi olmuş şimdiden

haklisin deme en iyisi göze batıyoruz çünkü

Ben size eşittiniz dedim yanı gazi olan biriniz olabilir
Şimdi sıra diğerinizde bu 2 elemede sizden kurtulalım ayoll
Bu dediğine kargalar bile güler kız, üyeleri en çok baskı altına alan ikili nasıl elensin

Bir ben yokken deme çevrimiçi değilsin okey ama seni etiketledim arkadan konuşuyorum muamelesi yapma. İki @Bully ile atışmalarımız bile şaka amaçlı, 2 yıl olacak neredeyse foruma geldim 1.5 ay sonra Hey Gidi Karadeniz yarışması oldu o yarışmadan beri takılıyorum kendisine sorabilirsin. Kendime düşük verildiğinde üzülürüm, tartışmalarım olur yüksek verildiğinde sevinirim ama bir jürinin bir yarışmacıya yüksek verip düşük vermesine ciddi anlamda laf atacak kadar reel görmüyorum bu yarışmayı. Sen anlayamamışsın derim sadece. 🙂

Bu dediğine kargalar bile güler kız, üyeleri en çok baskı altına alan ikili nasıl elensin
O kadar emek veriyorum bu hafta 200 mesaj yazmışım yani 10 sayfa mesaj bence iyi düşün.
İnş gazi olan şu ozandır içinizden tek reytingi olmayan kişi şunu yarıya çıkarmayın ayoll 3 kişiden 2 sinden fayda sağlayabilecez öyle olursa

sen herzaman laflarima karismaya basladin son zamanlarda.
bu dusuncede olmam gayet dogal. ona takiliyor olabilirsin ama benle problemin varmis gibi davraniyorsun coğu zaman

İnşallah doğrudur.

Saklamanın anlamı yok, verdim tabii. Bang Bang en sevdiğim şarkısı denebilir zaten.

Reyting değil kalite önemli.

Tabi ki doğru.

Çiğdem kuyunu kazıyor az dikkatli ol zaten mertte seni sevmiyor bi ben savunuyorum.

İnş gazi olan şu ozandır içinizden tek reytingi olmayan kişi şunu yarıya çıkarmayın ayoll 3 kişiden 2 sinden fayda sağlayabilecez öyle olursa

Ben Ozan ile yola çıkmadan ittifak yaptım. Forumun en iyi arianatoru kendisi benden sonra. O yüzden laf yok Ozana.

sen herzaman laflarima karismaya basladin son zamanlarda.
bu dusuncede olmam gayet dogal. ona takiliyor olabilirsin ama benle problemin varmis gibi davraniyorsun coğu zaman

Seninle problemim olmadığını kaç kere söyledim hatta yanlış anlamayasın diye parantez içlerinde bile belirttim. Forumda çoğu üye çoğu üyeye takılır bu gayet normal mesela @xemrexxx @Çiğdem- le uğraşmasını seviyor ama çok yakın arkadaş oldukları aşikar.