Denizini desteklemen lazım tabiki tam puanınla süslenmeliyimBen nasıl oy vercem diye düşünüyorum ya aa
Denizini desteklemen lazım tabiki tam puanınla süslenmeliyimBen nasıl oy vercem diye düşünüyorum ya aa
İkisi de harika ve bir kura çektim.Bu şarkı bence daha duygusal ama sen bilirsin
Denizini desteklemen lazım tabiki tam puanınla süslenmeliyim
En başa Ziynet'i koymalısın ben de oy kullanacağım biliyonİkisi de harika ve bir kura çektim.
Sanki şuan @sokak sanati ile konuşur gibi oldum nickini görmesem valla Umut sanırdım. 😱 Hakikatten üzüm üzüme baka baka kararmış. 😱En başa Ziynet'i koymalısın ben de oy kullanacağım biliyon
O kurayı bir de tersini yazarak oyla bakalım ne çıkacak hiç güvenilir değil belli ki .ssSanki şuan @sokak sanati ile konuşur gibi oldum nickini görmesem valla Umut sanırdım. 😱 Hakikatten üzüm üzüme baka baka kararmış. 😱
sahalara dönüş yaparsın artık özledik vlla seniEvet abla bu akşam itibariyle bitti, 1 aya yakın tatilim var.
Yerim senin kuranıİkisi de harika ve bir kura çektim.
Sanki şuan @sokak sanati ile konuşur gibi oldum nickini görmesem valla Umut sanırdım. 😱 Hakikatten üzüm üzüme baka baka kararmış. 😱
Senden alırım kardeşim de bana her hafta haksızlık yapanlar umarım bu efsaneyi harcamaz.Yerim senin kuranı
Senin şarkın zaten efsane, aynı karşılığı alacaksındır benden. 😉
Kapa çeneni şırfıntı.Komik değil tam puanını bana vermen lazım
Ben sana Tam puan verdim hatta 2 hafta üst üste tam verdim ama sen hala düşüneceğim diyorsan orası ayrı. Sen bilirsin
Senin gibi milleti çağırmıyorum en azındanMilletin şarkıyı oylamasına izin verirmisin
geçen hafta @sokak sanati eleniyormu diye reytingleri aldık zaten cnm 19:00 olmasına rağmen yine birşeyler ayarlayacam belkide hedefte sen olursunBu hafta reyting patlaması yaşayacaksın, oyları açıklarken iyi ayarla abla, önce Deniz ile Umut'un düşük oylarını ver elenecek sansınlar, işte o zaman sen gör kaosu vahşeti, trajediyi. @Çiğdem-
Benim tersim pistir. Bence hiç bulaşma.geçen hafta @sokak sanati eleniyormu diye reytingleri aldık zaten cnm 19:00 olmasına rağmen yine birşeyler ayarlayacam belkide hedefte sen olursun
merhabalar
@sokak sanati çok beğenemedim
@denizz19 çok beğenemedim. gecen haftaninki daha iyiydi.
@mrt-06 hayal kırıklığına uğradım. yanimda kal ve çatı katının olmadığı bir hafta kış masalıyla gelirsen tam puan alırsın demiştim fakat ilk 3 tesin yine
@Bully hayal kırıklığı. evet güzel sarki profildede paylaşmıştım ama bir yanımda kal ve çatı katı kadar güzel değil. ama doğru hamlemi evet. tüm şarkılar hayal kırıklığı oyüzden şansın iyi yine.
bakalim @OzaN nasıl gelecek