MusicSurvivor 5.Sezon / Çeyrek Final Haftası / Oylama Başladı

Artık bir zahmet güya son 5 şarkımı seviyordun ama aksine daha düşük verdin abla. Umarım aynı şoku bunda yaşamam. :)

Gerçekten seviyorum sıralama yapmam lazım diğer şarkıları daha çok sevdiğim için yorumdan kaçıyorum ama bu hafta seni üzmücem gibi duruyor :D

Kızın sesi daha çok geçiyor gibi sanki.:D Ama şarkı efsane..
Aslı'nın sesi biraz daha baskın bu şarkıda evet ama Gökhan'ın nakaratı tek başına okuduğu bir kısım olduğu için sıkıntı yok :D Şarkımız hem Kördüğüm hem de Rüzgarın Kalbi dizilerinde çalmış, Foxçu olarak tam puan verirsin artık. :F

Aslı'nın sesi biraz daha baskın bu şarkıda evet ama Gökhan'ın nakaratı tek başına okuduğu bir kısım olduğu için sıkıntı yok :D Şarkımız hem Kördüğüm hem de Rüzgarın Kalbi dizilerinde çalmış, Foxçu olarak tam puan verirsin artık. :F

Sevdiğimi söyledim zaten bilmiyorum yani 4 puan verebiliyorum en fazla. Candan yada Ziynet efso gelmezse tam veririm.:A
Sen nasıl buldun benim şarkıyı. 2 verirsin kesin.:(

Özelden yazmıss Rüzgargülü ekledim bende ve billy kanede oy yolladı diye onuda tekrar koyduk :A
5 puan Ariana 4 Puan Sibel 3 Puan Gökhan 2 Puan Candan 1 Puan Ziynet

Onu Umut kafalamış itiraflarda okudum şimdi, hatta vereceği oyları bile yazmış. :F ciddi ciddi oy yollayacaksa yollasın ama yukarda yazdığım gibi yollayacaksa haksızlık olur. :A

Bu haftaki Çeyrek Final şarkımız Ziynet Sali'nin son dönemlerde en çok dinlenen şarkılarından biri olan "BUGÜN ADIM LEYLA" olacak. Umarım beğenirsiniz. :)

@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @cevaa @MayısKralı @vadikızı @turkuazz @Ahmad @MEnes @Forumdash @EFE UYSAL @sokak sanati @OzaN @xemrexxx @soo @Maskeli Fedai @eskici @cookies @dosimosi @mrt-06 @FaJi @ozmoturk @Doğu @tolgab @RüzgarGülü @Billy Kane
Hem bonişim hem yumoşum bu hafta harika, ben ne yapıcam. 🙁

Onu Umut kafalamış itiraflarda okudum şimdi, hatta vereceği oyları bile yazmış. :F ciddi ciddi oy yollayacaksa yollasın ama yukarda yazdığım gibi yollayacaksa haksızlık olur. :A
Ayoll oyüzden juri kadrosuna ekledimya şarkıları dinleyip oylasın dedim @sokak sanati na
:A :A :A

Bu haftaki Çeyrek Final şarkımız Ziynet Sali'nin son dönemlerde en çok dinlenen şarkılarından biri olan "BUGÜN ADIM LEYLA" olacak. Umarım beğenirsiniz. :)

@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @cevaa @MayısKralı @vadikızı @turkuazz @Ahmad @MEnes @Forumdash @EFE UYSAL @sokak sanati @OzaN @xemrexxx @soo @Maskeli Fedai @eskici @cookies @dosimosi @mrt-06 @FaJi @ozmoturk @Doğu @tolgab @RüzgarGülü @Billy Kane

Ahh ahh nasıl oy vercez bee :ozur:

Kes be. Adam bana destek olmaya geliyor hem bak ilk 3'e sizi koydum.:A