Artık bir zahmet güya son 5 şarkımı seviyordun ama aksine daha düşük verdin abla. Umarım aynı şoku bunda yaşamam.Puan hakkında birşey demiyorum profilimde paylaşmıştım büyük ihtimalle seni
üzmücem bu hafta
Artık bir zahmet güya son 5 şarkımı seviyordun ama aksine daha düşük verdin abla. Umarım aynı şoku bunda yaşamam.
Aslı'nın sesi biraz daha baskın bu şarkıda evet ama Gökhan'ın nakaratı tek başına okuduğu bir kısım olduğu için sıkıntı yokKızın sesi daha çok geçiyor gibi sanki.Ama şarkı efsane..
Özelden yazmıss Rüzgargülü ekledim bende ve billy kanede oy yolladı diye onuda tekrar koydukSaol canım
Kız etiketlere baktım da RüzgarGülü ne alaka, nerden esti jüri yapmak
Aslı'nın sesi biraz daha baskın bu şarkıda evet ama Gökhan'ın nakaratı tek başına okuduğu bir kısım olduğu için sıkıntı yokŞarkımız hem Kördüğüm hem de Rüzgarın Kalbi dizilerinde çalmış, Foxçu olarak tam puan verirsin artık.
Evet abla bu akşam itibariyle bitti, 1 aya yakın tatilim var.Daha öncede sevdiğimi söylemiştim oy hakkında yorumum yok valla
ne yaptın sen bittimi sınavlar ablam
Evet abla bu akşam itibariyle bitti, 1 aya yakın tatilim var.
5 puan Ariana 4 Puan Sibel 3 Puan Gökhan 2 Puan Candan 1 Puan ZiynetÖzelden yazmıss Rüzgargülü ekledim bende ve billy kanede oy yolladı diye onuda tekrar koyduk
Dinlemedim ki, hangi şarkıyla geliyonSevdiğimi söyledim zaten bilmiyorum yani 4 puan verebiliyorum en fazla. Candan yada Ziynet efso gelmezse tam veririm.
Sen nasıl buldun benim şarkıyı. 2 verirsin kesin.
Hem bonişim hem yumoşum bu hafta harika, ben ne yapıcam. 🙁Bu haftaki Çeyrek Final şarkımız Ziynet Sali'nin son dönemlerde en çok dinlenen şarkılarından biri olan "BUGÜN ADIM LEYLA" olacak. Umarım beğenirsiniz.
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @cevaa @MayısKralı @vadikızı @turkuazz @Ahmad @MEnes @Forumdash @EFE UYSAL @sokak sanati @OzaN @xemrexxx @soo @Maskeli Fedai @eskici @cookies @dosimosi @mrt-06 @FaJi @ozmoturk @Doğu @tolgab @RüzgarGülü @Billy Kane
Ayoll oyüzden juri kadrosuna ekledimya şarkıları dinleyip oylasın dedim @sokak sanati na5 puan Ariana 4 Puan Sibel 3 Puan Gökhan 2 Puan Candan 1 Puan Ziynet
Onu Umut kafalamış itiraflarda okudum şimdi, hatta vereceği oyları bile yazmış.ciddi ciddi oy yollayacaksa yollasın ama yukarda yazdığım gibi yollayacaksa haksızlık olur.
Bu şarkı bence daha duygusal ama sen bilirsinHem bonişim hem yumoşum bu hafta harika, ben ne yapıcam. 🙁
Dinlemedim ki, hangi şarkıyla geliyon
Bu haftaki Çeyrek Final şarkımız Ziynet Sali'nin son dönemlerde en çok dinlenen şarkılarından biri olan "BUGÜN ADIM LEYLA" olacak. Umarım beğenirsiniz.
@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @cevaa @MayısKralı @vadikızı @turkuazz @Ahmad @MEnes @Forumdash @EFE UYSAL @sokak sanati @OzaN @xemrexxx @soo @Maskeli Fedai @eskici @cookies @dosimosi @mrt-06 @FaJi @ozmoturk @Doğu @tolgab @RüzgarGülü @Billy Kane
5 puan Ariana 4 Puan Sibel 3 Puan Gökhan 2 Puan Candan 1 Puan Ziynet
Onu Umut kafalamış itiraflarda okudum şimdi, hatta vereceği oyları bile yazmış.ciddi ciddi oy yollayacaksa yollasın ama yukarda yazdığım gibi yollayacaksa haksızlık olur.
Herkese Harika koy bana beğendim ,ssAhh ahh nasıl oy vercez bee
Herkese Harika koy bana beğendim ,ss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?