CandanYok artik elendinmi kac oyla?
Olucak mi kim kaldi
Türkmeni bende severim ama bu ara @Bully e gıcığım@EFE UYSAL ben Gökhani Sibeli cok severim
Gökhana okadar destek olanlardan bi benimi gözune kestirdin.%10 'u sensin, %70'i @Bully nin yoldaşlığı bozması. %20 'de çok aşırı dinlemem.
İrem mi seslendiriyor.
Gökhan'a puan vermesin söyle sana minnet duyar şimdi kırmaz seni.
AA siz yarisanlara göremi oy veriyorsunuz.
Ariana net favorim sibelle gökhan yarışırCandan
ariana
ziynet
sibel
gökhan
kaldılar zöeline videoyu attım @sokak sanati benide harcamasınalr diye uğraşıyor
Candan
ariana
ziynet
sibel
gökhan
kaldılar zöeline videoyu attım @sokak sanati benide harcamasınalr diye uğraşıyor
Ariana net favorim sibelle gökhan yarışır
Aynen İrem seslendiriyor ama söz beste Ceceli.Zaten Gül Rengi'ne çok benzetiyorum o şarkıyı.
@EFE UYSAL 1 vereceğin isim ekte.
@Bully me yazik degilmiAynen İrem seslendiriyor ama söz beste Ceceli.Zaten Gül Rengi'ne çok benzetiyorum o şarkıyı.
@EFE UYSAL 1 vereceğin isim ekte.
Yok ablam biz takılmacasına diyoruz yoksa @Bully kardesimizdirAA siz yarisanlara göremi oy veriyorsunuz.
cok yazik
Laa 1 verse ne olur yine 1. Olur boşa uğraşıyoruz.
Ariana net favorim sibelle gökhan yarışır
Yalnız bu düzenli oy göndermiyor kafasına estikçe kullanıyor ayoll buna çok güvenme sonra başın ağrırKendime inanıyorum bu haftayıda atlatacağım.
Canımsın yaa. Hemen oy ver uygunken.
Korkak şarkısı 1. olursa forum ciddi anlamda hak yiyor.
Yalnız bu düzenli oy göndermiyor kafasına estikçe kullanıyor ayoll buna çok güvenme sonra başın ağrır
Ben bile seviyorum o şarkıyı. Boşa ona enerji harcayamam. O yüzden bully'e harcayacağım zamanı diğer yarisanları manipüle ederek daha fazla kar elde ederim.
Hemen verir şimdi buradayken.@EFE UYSAL ver hadi oy.
Beni yarismaya almadi bende prostesto ediyorumYalnız bu düzenli oy göndermiyor kafasına estikçe kullanıyor ayoll buna çok güvenme sonra başın ağrır
Hata yapıyorsun.Neyse @Bully bu yarışmayla birlikte jübilesini yapıyordu İnşallah bay bay dicem ona
Aşk eşittir biz finallik şarkıydı bu şarkıyla elenmesi hiç iyi olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?