Sesini severim şarkıları da güzeldir yani fena puanlar almazsın benden tabi o hafta diğer şarkıcılara da bakmak lazım.Severim Deniz'cim, peki ya sen Gülben'imi sever misin?![]()
![]()
Bu sezon da şikelerimle göz dolduracağım@denizz19 un yeri,ne sen alınmalısın bence yarışmaya arkadaşın şikeciliğini dünya biliyor![]()
Ay sen olsana ya, baya eğlenceli olurdu bu sezon.Gözlemci diyorum şapşik ne reklamı 🙂 ayrıca lütfen o insanla beni aynı cümlede kullanma.....
aynen canım sen varsın çok eğlenceli olacak çokkAy sen olsana ya, baya eğlenceli olurdu bu sezon.Ben varım zaten, eğlenmemek mümkün mü?
Neyse @Cengo'nun dediği gibi arada konuk olarak katıl en azından. 🙄
Bari bana toplum içinde hakaret etme yetmedi mi özelden ve duvardan yazdıkların.....Gözlemci diyorum şapşik ne reklamı 🙂 ayrıca lütfen o insanla beni aynı cümlede kullanma.....
Kendine haksızlık ediyorsun tatlımmm.aynen canım sen varsın çok eğlenceli olacak çokk![]()
aynen öyle cnm kızlar çok olunca iyi oluyor vallaKendine haksızlık ediyorsun tatlımmm.Kız kıza bu sezon Music Survivor'ı havaya uçurucazz!
@Cengo sende artık açıkla jurileri be, heyecanda bırakma bizi.![]()
Gerçi sayımız çok değil ama @Çiğdem- çenesiyle 4 kıza bedel.aynen öyle cnm kızlar çok olunca iyi oluyor valla
tşk ederim![]()
aynen çiğdem bizi geçer valla maşallah nazar değmesin onaGerçi sayımız çok değil ama @Çiğdem- çenesiyle 4 kıza bedel.MaaşAllah diyelim. En azından sözümüzü esirgemeyeceğiz kimseden.
![]()
hahahaha 2.sezonu @sokak sanati alıp sunmustu aaa cidden çok çekti çocuk benden ayy sanki yarışmayı ben sunuyorum yani okadarGerçi sayımız çok değil ama @Çiğdem- çenesiyle 4 kıza bedel.MaaşAllah diyelim. En azından sözümüzü esirgemeyeceğiz kimseden.
![]()
Şşşş sessiz ol bakayım sen..!!!Bari bana toplum içinde hakaret etme yetmedi mi özelden ve duvardan yazdıkların.....
hahahaha 2.sezonu @sokak sanati alıp sunmustu aaa cidden çok çekti çocuk benden ayy sanki yarışmayı ben sunuyorum yani okadar![]()
@sokak sanati ile karşılıklı birbirinizi yiyip durmuşsunuzdur kesin.hahahaha 2.sezonu @sokak sanati alıp sunmustu aaa cidden çok çekti çocuk benden ayy sanki yarışmayı ben sunuyorum yani okadar![]()
hahah sorma tatlım yarışmayı beraber sunduk resmen@sokak sanati ile karşılıklı birbirinizi yiyip durmuşsunuzdur kesin.O da çok iyi oyuncu yalnız.
Masum masum görünüp ortalığı karıştırıyor sinsi.
![]()
aa iyi vlla @dizi kolik juri koltuğundada arkamız sağlam @Nisa @Tzira falan var oradada kadın dayanısmasına devamŞimdi de belli olmuş jürileri açıklayalım :
- @Nisa
- @Tzira
- @HachiKo
- @cookies
- @Harunnn60 (Foruma geldikten sonra jüriliğe başalyacaktır. )
- @Maskeli Fedai
Daha ne melunlar jüri olacak gör senIyy @Maskeli Fedai melunu jüri olmuş.![]()
@Tzira 'yı ne çabuk unuttunaa iyi vlla @dizi kolik juri koltuğundada arkamız sağlam @Nisa var oradada kadın dayanısmasına devam![]()