MusicSurvivor 3.Sezon Başvuruları

Yarışmacılar:

Göksel - @Ahmad
Taylor Swift - @sokak sanati
Ajda Pekkan - @mrt-06
Funda Arar - @vadikızı
Kıraç - @xemrexxx
Gülben Ergen - @dizi kolik
Emre Aydın - @EFE UYSAL
Hande Yener - @denizz19
Serdar Ortaç - @Bully
Hüseyin Kağıt - @Yiğitt
Burcu Güneş - @Çiğdem-
Toygar Işıklı - @Billy Kane
Seksendört - @ozgur2113
Wiz Khalifa - @batuhankaralar
Cem Karaca - @BuraK
Atiye - @OzaN
Kayahan - @S.G.A.T.
Berkay - @adımutlulukk

Jüriler:
@Nisa
@Tzira
@HachiKo
@berkann
@cookies
@Harunnn60
@Maskeli Fedai

Ayrıca @ABAY_06 , @yatutarsa ve @sürgünüm istedikleri hafta jüri olabilirler.Ve jürilere bir isim daha gelecektir.

Tüm yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :)
Güzel bir sezon olsun :)
3.sezon olmasına rağmen hiç zayıf şarkıcı yok yani kafadan şu elenir diyemiyorum herkeste kendisine göre iddalı yanı elenen kişiye daha ilk haftadan yazık olucak malesef :(:(:(

3. sezon hayırlı uğurlu olsun. :D

Yarışmacılara bakınca iki isim benim için sıyrıldı gibi. Ama bakınca ara ara seveceğim şarkılarla çıkarabilecek yarışmacılar da var. Bakalım o iki isim ilk haftada neler yapacaklar? :D

Çok iyi şarkıcılar var bu sezon, bence diğer sezonlardan daha renkli ve eğlenceli olacaktır. Herkese başarılar. Umarım yarından başlarız. :X

@Bully Yalın daha iyiydi ya Serdar'a göre.Serdar ı sevmem ama annem de aksine çok sever :D

Bu arada üzülerek şunu söylemek zorundayım:

"18 yarışmacı olduğundan dolayı 2 ve 4. haftalarda 2 kişi elenecektir :( "

@Bully @Çiğdem-

Tamamen Taylor'ı tanıtmak amaçlı katıldım zaten. 10 tane güzel şarkısı var. En iyiden en kötüye kullanacağım. Ama cidden kulak zevki olan sever bence. Çok iyi ses ve şarkılar. :X

Taylor'ı bi Hayret bi şey bi de @Ahmad seviyor galiba zaten.:F @BuraK @Bully @çiğdem-

@Bully Yalın daha iyiydi ya Serdar'a göre.Serdar ı sevmem ama annem de aksine çok sever :D

Bu arada üzülerek şunu söylemek zorundayım:

"18 yarışmacı olduğundan dolayı 2 ve 4. haftalarda 2 kişi elenecektir :( "

@Bully @Çiğdem-
Annene saygılar kaliteden anlıyor. :D Serdar benim en sevdiğim şarkıcıdır ama Yalın'la yakaladığım başarıyı yakalamam kolay olmayacak tabii. Ben en hit şarkılarını kullanacam gerisi halkın takdirine kalmış. :D

Sağlam şarkılarla gelmek lazım o zaman o haftalarda. :A