Hiç dinlemem ama severim inşallah yarışmadaburcu güneş seversin umarım![]()
Ebru Gündeşle karıştıriyorum ben onu
Bu arada keske @kvp-medya da olsaydi da jüri olsaydi yarışmada
Hiç dinlemem ama severim inşallah yarışmadaburcu güneş seversin umarım![]()
Beni biliyorsun Cengiz'cim bana kalsa yarın başlasın.Siz ne istiyorsunuz önemli olan o![]()
3.sezon olmasına rağmen hiç zayıf şarkıcı yok yani kafadan şu elenir diyemiyorum herkeste kendisine göre iddalı yanı elenen kişiye daha ilk haftadan yazık olucak malesefYarışmacılar:
Göksel - @Ahmad
Taylor Swift - @sokak sanati
Ajda Pekkan - @mrt-06
Funda Arar - @vadikızı
Kıraç - @xemrexxx
Gülben Ergen - @dizi kolik
Emre Aydın - @EFE UYSAL
Hande Yener - @denizz19
Serdar Ortaç - @Bully
Hüseyin Kağıt - @Yiğitt
Burcu Güneş - @Çiğdem-
Toygar Işıklı - @Billy Kane
Seksendört - @ozgur2113
Wiz Khalifa - @batuhankaralar
Cem Karaca - @BuraK
Atiye - @OzaN
Kayahan - @S.G.A.T.
Berkay - @adımutlulukk
Jüriler:
@Nisa
@Tzira
@HachiKo
@berkann
@cookies
@Harunnn60
@Maskeli Fedai
Ayrıca @ABAY_06 , @yatutarsa ve @sürgünüm istedikleri hafta jüri olabilirler.Ve jürilere bir isim daha gelecektir.
Tüm yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Güzel bir sezon olsun![]()
@Çiğdem- 'ciğim hani tüm yarışmacılar Ramazan'da başlamasını istiyorduBeni biliyorsun Cengiz'cim bana kalsa yarın başlasın.![]()
Cem Karacanın benim cenazemde ne işi var lo öldüğümden haberi bile olmaz yaniSiz Taylor Swift dinlersiniz ama cenazenize Cem Karaca gelir
Tek sorun O zaten. Kimse demiyor cem Karaca mezardan çıkıp nasıl gelecek cenazedeCem Karacanın benim cenazemde ne işi var lo öldüğümden haberi bile olmaz yani
Gelirse tabuttan çıkarım bi imza alırım sonra yine tabuta girerim ünlü sonucta![]()
Cem karaca ne ara öldü [emoji33] [emoji33]Tek sorun O zaten. Kimse demiyor cem Karaca mezardan çıkıp nasıl gelecek cenazede
Ben şahsen pek Taylor dinlemem @sokak sanatiSiz Taylor Swift dinlersiniz ama cenazenize Cem Karaca gelir
Ağzından bal damlıyor valla erkenden kurtulmak lazım ondan.
Annene saygılar kaliteden anlıyor.