Öyle yapma sonuçta bu işlerin içindesin piyasadansın yani. 😉bizden geçti 😉😉😉😉😉
Öyle yapma sonuçta bu işlerin içindesin piyasadansın yani. 😉bizden geçti 😉😉😉😉😉
artık kariyerime sadece gözlemci olarak devam edeceğim...Öyle yapma sonuçta bu işlerin içindesin piyasadansın yani. 😉
Yahu bir alıntın da moral bozmayacak şekilde olsun dişimi kıracam valla.sen benim mustimle çektiğim zorlukları her hafta serdarla çegeceksin gibi görünüyor cnm benden başkada forumda seveni varmı şüpheliyim vlla![]()
Zirvedeyken bırakma derim sana. Erol Köse gibi kendini reklamcılığa mı vuracaksın.artık kariyerime sadece gözlemci olarak devam edeceğim...
Gözlemci diyorum şapşik ne reklamı 🙂 ayrıca lütfen o insanla beni aynı cümlede kullanma.....Zirvedeyken bırakma derim sana. Erol Köse gibi kendini reklamcılığa mı vuracaksın.![]()
ne moral bozması bee seviyorum serdarı diyorumyaYahu bir alıntın da moral bozmayacak şekilde olsun dişimi kıracam valla.
Serdar'da hit şarkı daha çok Musti'ye oranla o yönden sıkıntı çekmem ama forum seviyor mu sevmiyor mu göreceğiz artık.![]()
Sonlara sakladım onları merak etme.Sevdiğim bir çok şarkısı mecvut
İsmi Lazım Değil,Bilsem ki den birini finale doğru şimdiden))
benim oylar hep birbirinin aynı oluyor yine birileri* kurban gitsin istemem@yatutarsa 'cığım jüri olur musun bak herkesin önünde teklif ediyorum![]()
Yok bu sefer aynı olmazbenim oylar hep birbirinin aynı oluyor yine birileri* kurban gitsin istememama arada konuk olabilirim tabii
*bkz: Mustafa Sandal, Beyonce vs
Ama yine bir çok sevip dinlediklerim bir de dinlemediklerim olacak
Sen bilirsin ben teklifi yaptımAma yine bir çok sevip dinlediklerim bir de dinlemediklerim olacak![]()
Sen olacak mısın yeni sezon?
Tabi özel mesaj yoluyla hangi şarkıcıyı seçmek istediğini açıklarsan sevinirim@adımutlulukk sen istersen katılabilirsin tabi yenilere öncelik veriyorum
@adımutlulukk sen istersen katılabilirsin tabi yenilere öncelik veriyorum
@Cengo 3.Sezonamı😱Teşekkür ederim![]()
Tabii ki de Serdar'la yarışacağım.Sen olacak mısın yeni sezon?![]()
Ahahah niye benim jürilik olaylarına yorum yaptığın anlaşıldı gibi malum pek severim Serdar'ı.Tabii ki de Serdar'la yarışacağım.![]()
Tamam jüri olmak istemiyorsan konuk olarak çağırırım aradaAhahah niye benim jürilik olaylarına yorum yaptığın anlaşıldı gibi malum pek severim Serdar'ı.![]()