ayoll kaç aydır forumda 2.sezondada avrdı işteNeeee 😱
@S.G.A.T. olduğunu bilmeden oy kullanmisimdir benim bildiğim ortalikta yok baya zamandir
En son sır dizisinde oynuyordu
Aa Sgat lo nerdesin hiç soylemiyorda geldiğini .ss![]()
juri bile oldu cnm nasıl takip etmiyorayoll kaç aydır forumda 2.sezondada avrdı işte
Aynen hiç takip etmiyor hiç belli.![]()
ayoll kaç aydır forumda 2.sezondada avrdı işte![]()
Yaa ne biliyim benayoll kaç aydır forumda 2.sezondada avrdı işteAynen hiç takip etmiyor hiç belli.
![]()
@denizz19 un yeri,ne sen alınmalısın bence yarışmaya arkadaşın şikeciliğini dünya biliyorBir sonraki sezon bende katılmak istiyorum.2 sezondur takip ediyorum bende katılacaktım yer kalmadı, hayırlısı.
![]()
Aynen iyi ki girmişim.Kayahan bu tarz yarışmalarda olmayı hakeden bir isim.İyi bir şekilde temsil etmeye çalışacağımVay @S.G.A.T. gözüm seni arıyordu benim de foruma bugün girmesen yarışma şansını kaybedecektin belki de.
Büyük üstat çok iyi seçim bu arada helal.![]()
Cookies ilk geldiğin dönemi hatırlıyorum.Bir yarışmada elenmiştin.Ben de sana teselli veriyordum,daha yeni geldin normal sonuç falan diye@S.G.A.T. senle en son konusmamiz 2 yıl önce falan oldu galiba inşallah bu yarismayla aktif olursunda konuşuruz![]()
hoşgeldin formumuza öncelikle 😉😉😉Bir sonraki sezon bende katılmak istiyorum.2 sezondur takip ediyorum bende katılacaktım yer kalmadı, hayırlısı.
![]()
Saol Atacanim.Eyvallah kim kimle katılıyor daha,bilmiyorum.Bildikten sonra yorumlara başlayacağım
Doğru ya sen oy falan da kullanmıştınNeeee 😱
@S.G.A.T. olduğunu bilmeden oy kullanmisimdir benim bildiğim ortalikta yok baya zamandir
En son sır dizisinde oynuyordu
Aa Sgat lo nerdesin hiç soylemiyorda geldiğini .ss![]()
Severim Deniz'cim, peki ya sen Gülben'imi sever misin?Hande Yener sever misin kankeyy![]()
Ben Serdar Ortaç'la katılıyorum, Türk Pop Müziği'nin efsane ismiyle.Saol Atacanim.Eyvallah kim kimle katılıyor daha,bilmiyorum.Bildikten sonra yorumlara başlayacağım![]()
Doğru ya sen oy falan da kullanmıştın
Alemsin![]()
Evet bende ilk geldiğim zamandan seni hatırlıyorum zatenCookies ilk geldiğin dönemi hatırlıyorum.Bir yarışmada elenmiştin.Ben de sana teselli veriyordum,daha yeni geldin normal sonuç falan diye)
Ben de seninle yeniden konuşmak isterim![]()
sen benim mustimle çektiğim zorlukları her hafta serdarla çegeceksin gibi görünüyor cnm benden başkada forumda seveni varmı şüpheliyim vllaBen Serdar Ortaç'la katılıyorum, Türk Pop Müziği'nin efsane ismiyle.![]()
Sevdiğim bir çok şarkısı mecvutBen Serdar Ortaç'la katılıyorum, Türk Pop Müziği'nin efsane ismiyle.![]()
Konuşalım konuşalımEvet bende ilk geldiğim zamandan seni hatırlıyorum zaten
Oy kullanmışım baya şaşırdım ne ara kullandim ben
Konuşalım ya![]()
![]()