Sesini severim şarkıları da güzeldir yani fena puanlar almazsın benden tabi o hafta diğer şarkıcılara da bakmak lazım.Severim Deniz'cim, peki ya sen Gülben'imi sever misin?
Bu sezon da şikelerimle göz dolduracağım@denizz19 un yeri,ne sen alınmalısın bence yarışmaya arkadaşın şikeciliğini dünya biliyor
Ay sen olsana ya, baya eğlenceli olurdu bu sezon.Gözlemci diyorum şapşik ne reklamı 🙂 ayrıca lütfen o insanla beni aynı cümlede kullanma.....
aynen canım sen varsın çok eğlenceli olacak çokkAy sen olsana ya, baya eğlenceli olurdu bu sezon.Ben varım zaten, eğlenmemek mümkün mü?
Neyse @Cengo'nun dediği gibi arada konuk olarak katıl en azından. 🙄
Bari bana toplum içinde hakaret etme yetmedi mi özelden ve duvardan yazdıkların.....Gözlemci diyorum şapşik ne reklamı 🙂 ayrıca lütfen o insanla beni aynı cümlede kullanma.....
Kendine haksızlık ediyorsun tatlımmm.aynen canım sen varsın çok eğlenceli olacak çokk
aynen öyle cnm kızlar çok olunca iyi oluyor vallaKendine haksızlık ediyorsun tatlımmm.Kız kıza bu sezon Music Survivor'ı havaya uçurucazz!
@Cengo sende artık açıkla jurileri be, heyecanda bırakma bizi.
Gerçi sayımız çok değil ama @Çiğdem- çenesiyle 4 kıza bedel.aynen öyle cnm kızlar çok olunca iyi oluyor valla
tşk ederim
aynen çiğdem bizi geçer valla maşallah nazar değmesin onaGerçi sayımız çok değil ama @Çiğdem- çenesiyle 4 kıza bedel.MaaşAllah diyelim. En azından sözümüzü esirgemeyeceğiz kimseden.
hahahaha 2.sezonu @sokak sanati alıp sunmustu aaa cidden çok çekti çocuk benden ayy sanki yarışmayı ben sunuyorum yani okadarGerçi sayımız çok değil ama @Çiğdem- çenesiyle 4 kıza bedel.MaaşAllah diyelim. En azından sözümüzü esirgemeyeceğiz kimseden.
Şşşş sessiz ol bakayım sen..!!!Bari bana toplum içinde hakaret etme yetmedi mi özelden ve duvardan yazdıkların.....
hahahaha 2.sezonu @sokak sanati alıp sunmustu aaa cidden çok çekti çocuk benden ayy sanki yarışmayı ben sunuyorum yani okadar
@sokak sanati ile karşılıklı birbirinizi yiyip durmuşsunuzdur kesin.hahahaha 2.sezonu @sokak sanati alıp sunmustu aaa cidden çok çekti çocuk benden ayy sanki yarışmayı ben sunuyorum yani okadar
hahah sorma tatlım yarışmayı beraber sunduk resmen@sokak sanati ile karşılıklı birbirinizi yiyip durmuşsunuzdur kesin.O da çok iyi oyuncu yalnız.Masum masum görünüp ortalığı karıştırıyor sinsi.
aa iyi vlla @dizi kolik juri koltuğundada arkamız sağlam @Nisa @Tzira falan var oradada kadın dayanısmasına devamŞimdi de belli olmuş jürileri açıklayalım :
- @Nisa
- @Tzira
- @HachiKo
- @cookies
- @Harunnn60 (Foruma geldikten sonra jüriliğe başalyacaktır. )
- @Maskeli Fedai
Daha ne melunlar jüri olacak gör senIyy @Maskeli Fedai melunu jüri olmuş.
@Tzira 'yı ne çabuk unuttunaa iyi vlla @dizi kolik juri koltuğundada arkamız sağlam @Nisa var oradada kadın dayanısmasına devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?