Öyle yapma sonuçta bu işlerin içindesin piyasadansın yani. 😉bizden geçti 😉😉😉😉😉
Öyle yapma sonuçta bu işlerin içindesin piyasadansın yani. 😉bizden geçti 😉😉😉😉😉
artık kariyerime sadece gözlemci olarak devam edeceğim...Öyle yapma sonuçta bu işlerin içindesin piyasadansın yani. 😉
Yahu bir alıntın da moral bozmayacak şekilde olsun dişimi kıracam valla.sen benim mustimle çektiğim zorlukları her hafta serdarla çegeceksin gibi görünüyor cnm benden başkada forumda seveni varmı şüpheliyim vlla
Zirvedeyken bırakma derim sana. Erol Köse gibi kendini reklamcılığa mı vuracaksın.artık kariyerime sadece gözlemci olarak devam edeceğim...
Gözlemci diyorum şapşik ne reklamı 🙂 ayrıca lütfen o insanla beni aynı cümlede kullanma.....Zirvedeyken bırakma derim sana. Erol Köse gibi kendini reklamcılığa mı vuracaksın.
ne moral bozması bee seviyorum serdarı diyorumyaYahu bir alıntın da moral bozmayacak şekilde olsun dişimi kıracam valla.
Serdar'da hit şarkı daha çok Musti'ye oranla o yönden sıkıntı çekmem ama forum seviyor mu sevmiyor mu göreceğiz artık.
Sonlara sakladım onları merak etme.Sevdiğim bir çok şarkısı mecvut
İsmi Lazım Değil,Bilsem ki den birini finale doğru şimdiden))
benim oylar hep birbirinin aynı oluyor yine birileri* kurban gitsin istemem@yatutarsa 'cığım jüri olur musun bak herkesin önünde teklif ediyorum
Yok bu sefer aynı olmazbenim oylar hep birbirinin aynı oluyor yine birileri* kurban gitsin istememama arada konuk olabilirim tabii
*bkz: Mustafa Sandal, Beyonce vs
Ama yine bir çok sevip dinlediklerim bir de dinlemediklerim olacak
Sen bilirsin ben teklifi yaptımAma yine bir çok sevip dinlediklerim bir de dinlemediklerim olacak
Sen olacak mısın yeni sezon?
Tabi özel mesaj yoluyla hangi şarkıcıyı seçmek istediğini açıklarsan sevinirim@adımutlulukk sen istersen katılabilirsin tabi yenilere öncelik veriyorum
@adımutlulukk sen istersen katılabilirsin tabi yenilere öncelik veriyorum
@Cengo 3.Sezonamı😱Teşekkür ederim
Tabii ki de Serdar'la yarışacağım.Sen olacak mısın yeni sezon?
Ahahah niye benim jürilik olaylarına yorum yaptığın anlaşıldı gibi malum pek severim Serdar'ı.Tabii ki de Serdar'la yarışacağım.
Tamam jüri olmak istemiyorsan konuk olarak çağırırım aradaAhahah niye benim jürilik olaylarına yorum yaptığın anlaşıldı gibi malum pek severim Serdar'ı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?