Burcu Güneş bakalım forum tarafından sevilecek miburcu güneş çocukluğumdan beridir belkide sevdiğim tek kadın ünl şarkıcı yani ayrıca günümüzdede hala çok başarılı ilerliyor rakibin olduğum gerçeğini saklama
Burcu Güneş bakalım forum tarafından sevilecek miburcu güneş çocukluğumdan beridir belkide sevdiğim tek kadın ünl şarkıcı yani ayrıca günümüzdede hala çok başarılı ilerliyor rakibin olduğum gerçeğini saklama
eğleniyoruz cnm çok yoğum tempoye giricez bir yandan burcuyla 3.sezona ahzırlanıyoruz diğer yandan mustafa sandal ile all star a hazırlanıyoruzİnşallah önlemini almışsındır. @Çiğdem-
Biliyorum, daha hangisini seçeceğim belli değil, ramazanda mı başlayacak? hakeden kazansın.eğleniyoruz cnm çok yoğum tempoye giricez bir yandan burcuyla 3.sezona ahzırlanıyoruz diğer yandan mustafa sandal ile all star a hazırlanıyoruzsende emre aydınla ceceli ikilisinden ceceliyi tercih ediceksin sanırım 🙂🙂🙂
sen onu bunu bırak ilk sezonu sılanla boşşluktan akzanıyordun şimdi all starda görücez sılanı cnm mustafa sandal tarkan yalın sonra ilks ezondan rihanna barış manço falan 3.sezondanda gelicekler var buseferde kötü şarkılarla her hafta 1.olda görelimBurcu Güneş bakalım forum tarafından sevilecek mi
Güzelim benim Sılam boşluktan almadı o 1.liği rahat ol ve All Star'ı bekle.sen onu bunu bırak ilk sezonu sılanla boşşluktan akzanıyordun şimdi all starda görücez sılanı cnm mustafa sandal tarkan yalın sonra ilks ezondan rihanna barış manço falan 3.sezondanda gelicekler var buseferde kötü şarkılarla her hafta 1.olda görelim
ayy görücez 6.haftayı göremiceksin ilk 5 haftada görücez seniGüzelim benim Sılam boşluktan almadı o 1.liği rahat ol ve All Star'ı bekle.
Sen Sıla'yı bu kadar hafife almışsın ama hesabını soracağımayy görücez 6.haftayı göremiceksin ilk 5 haftada görücez seni
gulyabani de sen şuna beeeAl al çatlada patlaaa.
Hemde 1.78 boyu varmış. Ezel seni.Hay maşallah kadın yürüyen kaya resmen.
Ekli dosyayı görüntüle 44898Ekli dosyayı görüntüle 44899 Ekli dosyayı görüntüle 44900 Ekli dosyayı görüntüle 44901
Burcu Güneş bakalım forum tarafından sevilecek mi
kız @Çiğdem- bu deniz yine @Cengo ya rüşveti vermiştir yandıkeğleniyoruz cnm çok yoğum tempoye giricez bir yandan burcuyla 3.sezona ahzırlanıyoruz diğer yandan mustafa sandal ile all star a hazırlanıyoruzsende emre aydınla ceceli ikilisinden ceceliyi tercih ediceksin sanırım 🙂🙂🙂
Bağlanırsan bir daha bırakamazsınO değil bu yarışmayla mecburen foruma bağlandık.Ne zaman bitiyor bu yarışma ona göre kaçarız buralardan yine
Yok bağlanamamBağlanırsan bir daha bırakamazsın
SGAT'ı foruma bağladım seni de bağlayacağım
sgat yarışmadan sonra tekrar kopmuştu forumdan 3.sezonada alsaydın keşke cnm forumun sakin olusundan şkayet ediyordu en sonBağlanırsan bir daha bırakamazsın
SGAT'ı foruma bağladım seni de bağlayacağım
Bu sefer başvurular çok çabuk bittisgat yarışmadan sonra tekrar kopmuştu forumdan 3.sezonada alsaydın keşke cnm forumun sakin olusundan şkayet ediyordu en son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?