MusicSurvivor 3.Sezon | 8.Hafta

Belki de sana yazık olur kim bilir :)
hande yener ile birlikte en garanti burcuyu görüyorum ben yanı kendim yarıştırdığı için demiyorum dışardan bakarak handeyle burcuyu sağlam görüyorum bu hafta tabi onlarda elenebilir bu sadece benim görüşüm
iğer geriye kalan 7 kişininde elenme ihtimalleri eşit bence özellikle 1 isim var aklımda elenmesini hiç istemiyorum ama harcayacaklar gibi geliyor çünkü aynısını 2.sezon hemde güzel bir parçayla bende yaşadım tarkanda yaşadı inş o aklımda olan kişi yaşamaz dua ederim yatmadan
:F:F:F

hande yener ile birlikte en garanti burcuyu görüyorum ben yanı kendim yarıştırdığı için demiyorum dışardan bakarak handeyle burcuyu sağlam görüyorum bu hafta tabi onlarda elenebilir bu sadece benim görüşüm
iğer geriye kalan 7 kişininde elenme ihtimalleri eşit bence özellikle 1 isim var aklımda elenmesini hiç istemiyorum ama harcayacaklar gibi geliyor çünkü aynısını 2.sezon hemde güzel bir parçayla bende yaşadım tarkanda yaşadı inş o aklımda olan kişi yaşamaz dua ederim yatmadan
:F:F:F
Bakalım kim elenecek bu hafta çok zor hafta olacak o kessin. :F :F Belkide sen elenicen. :F

Oylarımı kullandım ben de, hayırlısı olsun. :):) Bundan sonra zayıf rakip yok, pek beğenmediğim üç şarkı vardı bu hafta ama muhtemelen haftanın listesinde ilk üçte bile olabilir onlar. :D (Malum hep zıt düşüyoruz. :D)

Oylama şu an aşırı heyecanlı.Bu sezon ilk defa böyle heyecanlanıyorum.Çünkü ilk defa elenen isim son oya kaldı :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,571
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy