Çaktırma oyuna getirdim Efe'yi amacım bu hafta şutlamaktı onu.Sevdiğin için mi 1 verdin![]()
Çaktırma oyuna getirdim Efe'yi amacım bu hafta şutlamaktı onu.Sevdiğin için mi 1 verdin![]()
1 verdiysen hemen değiştiriyorum ama inanmıyorum panpanı oyuna getircen en başta iyi verirm dedin.Çaktırma oyuna getirdim Efe'yi amacım bu hafta şutlamaktı onu.![]()
Kesinlikle iyi veririm demedim sadece şarkı güzel dedim.1 verdiysen hemen değiştiriyorum ama inanmıyorum panpanı oyuna getircen en başta iyi verirm dedin.![]()
Elendiysem sağlık olsun Soğuk Odaları erken kullanmış olabilirim ama elenmezsem benden çekeceğiniz var bunu bilin havalara atacam size.Kesinlikle iyi veririm demedim sadece şarkı güzel dedim.Ama diğer şarkılar da güzeldi napcaz.
![]()
Çekecekleri var elenmezsem baya dalga geçtiler, beni sinir etmye çalışıyorlar elenmezsem bittiler onlar.Kim Dokunduysa Sana ve Afilli Yalnızlık favorilerim o haftaki şarkılara bağlı olarak iyi puan alırsın benden @EFE UYSAL tabi elnmezsen![]()
elenmezsem canın sağolsun cnm@Çiğdem- öyle demiştim ama daha çok Sevdiğim şarkılar vardı![]()
Bekliyoruz sonuçları buçuğu geçti, kötü verdiysen yazıklar olsun iyi verdiysen Helal OLsun!@EFE UYSAL bizim de elenme stresimiz var herhalde biraz takılalım dedik.![]()
Ortalarda bir şey verdiysem.Bekliyoruz sonuçları buçuğu geçti, kötü verdiysen yazıklar olsun iyi verdiysen Helal OLsun!![]()
Bizi boşuna beklettin.😡@EFE UYSAL benle alakalı değil ki dizi kolik veriyorum oyları dedi sonra gitti![]()
Teşekkürler beybi.Ortalarda bir şey verdiysem.![]()
Şimdi gelirse Esracım.Aa bana ne atarlanıyonuz be![]()