Maskeli Fedai
Favori Üye
BEgüm bugün Aramızda Kalmasına çıktı git onu izle sen
BEgüm bugün Aramızda Kalmasına çıktı git onu izle sen
Prensesim 😛BEgüm bugün Aramızda Kalmasına çıktı git onu izle sen![]()
Umrm elnrsn ve jri olmzsn. tm?.ssEn sevdiğim Göksel şarkıları Senden Başka, Bi Seni Konuşurum ve Uzaktan'dır. Senden Başka ve Bi Seni Konuşurum tam puan aldılar zaten benden.
Acıyor, Yalnız Kuş ve Depresyondayım şarkılarını da kullanacaksın sanırım onlar da iyi şarkılar ama yüksek puan sözü ne yazık ki veremem şu haftadan sonra. ss
Hakandan fırsat bulamadı ama full Hakan konuştuPrensesim 😛
Netten bakacağım
Tabi ki konuk jüri olursun 9. hafta
Nasıl buldun beni 3 hafta sonra iyi verdim.Umrm elnrsn ve jri olmzsn. tm?.ss
1 haftalık konuk jüri olursun, Uzaktan koyduğum hafta.
Serdara düşük vermeden elenme melun
Konuk muTabi ki konuk jüri olursun 9. hafta![]()
Sahra'nın dediği gibi :Konuk muBir daha da Survivor'a gelmem.
![]()
Oraları göremezsin gibi.1 haftalık konuk jüri olursun, Uzaktan koyduğum hafta.![]()
Tamam bir daha sakın çağırma beni.Sahra'nın dediği gibi :
Goodbye my lover,Goodbye my friend![]()
Serdara tam puan.Oraları göremezsin gibi.
Tamam bir daha sakın çağırma beni.![]()
Ben senin ilk haftalar kullandığın şarkılara hep çok yüksek verdim baya iyi seçimler idi ama sonraki seçimlerin pek bana uymuyor.Nasıl buldun beni 3 hafta sonra iyi verdim.![]()
Vay hain melun bana düşük vererek göndermek istiyor beni demek. ssSerdara düşük vermeden elenme melun![]()
Bu hafta favorilerinden değilmişim haftaya artık inşallah görebilirsek tabii. ssSerdara tam puan.![]()
Aynen öyle herkesin düşük verdiği hafta da bende düşük vererek hem elenirsin hemde göze batmamVay hain melun bana düşük vererek göndermek istiyor beni demek. ss
Bu hafta vereceğim puanı bi daha gözden geçireyim en iyisi.Oraları göremezsin gibi.
Tamam bir daha sakın çağırma beni.![]()