bakalım seksendört daha bu puanları görürmü bendenTeşekkürler kız 1 puanla geçsen de beni sen de benim favorilerimdendin.
bakalım seksendört daha bu puanları görürmü bendenTeşekkürler kız 1 puanla geçsen de beni sen de benim favorilerimdendin.
Önümüzdeki haftalar için iddialıyım ben Seksendört'ün çok sevilen şarkılarını kullanacam yavaştan.bakalım seksendört daha bu puanları görürmü benden
ben verebilceğim en iyi puanı verdim sana ilk 5 imde yer alıp 5 puan aldın daha neBeni eliyordun puanınla.ss
@sokak sanati bu şarkımla eleniyordum.
şuana kadar 8 açıklanan şarkıcıdan 3 tanesi ağır basıyorYarışması Kesinleleşen Yarışmacılar:
1.sezon:
Gülşen - @Billy Kane
Sıla - @denizz19
Şebnem Ferah - @batuhankaralar
Barış Manço - @-potterhead-
Kenan Doğulu - @Aserat
Rihanna - @sokak sanati
2.sezon:
Tarkan - @Maskeli Fedai
Sezen Aksu - @mrt-06
Aynen haftaya final puanı için geliyorum.Ben sevmiştim şarkını. Eski bi şarkı olduğu için rağbet görmedi bence.
Bu hafta tam verecen çok sevilen şarkılarımda biriyle geliyorum.ben verebilceğim en iyi puanı verdim sana ilk 5 imde yer alıp 5 puan aldın daha ne
Yönetimden biri lazım.Şimdi başka konu açmayayımbirazdan çıkmam gerekicek @GunesinOglu anket açıcam demiştin all star için şimdi açıcaksan bekleyim biraz
üst tarafta konu araçları var cnm tıkla ona başlığı düzenle ve add pol diye 2 seçenek gelicek add pol e tıkla anket ekle istediğin gibiYönetimden biri lazım.Şimdi başka konu açmayayım
@Bully 'ciğim sen anket ekleyebiliyordun demi konu üstüne
Seni almıcak All Stara erken elendiğin için.üst tarafta konu araçları var cnm tıkla ona başlığı düzenle ve add pol diye 2 seçenek gelicek add pol e tıkla anket ekle istediğin gibi
Sen kimsin de böyle birşey ima ediyorsun benim için? Bunu söylemeye hakkın yok.şarkımı açık şekilde beğendiğini söyledi başka sebeplerden dolayı böyle karar kılmıs demekki çok açık görünüyor dalga geçilmek gibi birşey
İKİ TANE SEÇENEK SEÇEBİLİYORSUNOyumu kullandım. Hadise bence olmalı o olmazsa Katy Perry olsun.
ben zaten sana söyledim onu arkandan konusmadım etiketlere bak sana alıntı yaptığım başka mesaj var ona gunesin oglu cevap ayzmıs bende ona cevap yazdım ben sana alıntı yapıp konustum o emsajıma bak önce 🙂🙂🙂Sen kimsin de böyle birşey ima ediyorsun benim için? Bunu söylemeye hakkın yok.
Ben bu hafta sadece Kıraç ve Emre Aydın'ı beğenmedim, diğer tüm şarkılar için güzel yorum yaptım. Ama oy kullanırken böyle sıralama yapmak zorunda kaldım, seninki diğerlerinin yanında zayıf kalıyordu her ne kadar beğensem de.
Bunu nazik şekilde diyebilirsin ama başka bir sebep derken ne ima ediyorsun sen? Ben o kadar düşmedim önceki haftaların puanlarına bakarak puan vereyim ve birisine yüksek veriyor diye kıyak yapayım.
Eğer böyle birşey ima ettiysen tamam şimdiden sonra her hafta sana 1 puan vereceğim iyi olsa da kötü olsa da. Sen de ve ya kim isterse arkadaşlarından da 1 verebiliri bana, ben o kadar mı düştüm yahu sinir oldum cidden.
Lütfen artık benimle ilgili yorumda bulunma, daha önce de 1. sezonda böyle bir yorumda bulunmuştun benimle ilgili. Eğer birşey demek istiorsan açık de yoksa böyle bana yorum yapmak hakkın yok. Dediğim gibi bu yaptığın ilk olsa neyse de ama bunu 2. kez yapıyorsun.
@Çiğdem- bu konuda haksızsın ama beğendim deyince düşük puan veremez mi ?ben zaten sana söyledim onu arkandan konusmadım etiketlere bak sana alıntı yaptığım başka mesaj var ona gunesin oglu cevap ayzmıs bende ona cevap yazdım ben sana alıntı yapıp konustum o emsajıma bak önce 🙂🙂🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?