MusicSurvivor 3.Sezon | 7.Hafta Sonuçları

1.Sezondan Hangi İsimler MusicSurvivor All Star'da olsun ?

• Ahmet Kaya

Oy: 8 30.8%
  • Katy Perry

Oy: 11 42.3%
  • Hadise

Oy: 13 50.0%
  • Barış Akarsu

Oy: 9 34.6%
  • Mabel Matiz

Oy: 5 19.2%

• Kullanılan toplam oy
    26
  • Anket kapatılmış .
MUSICSURVIVOR ALL STAR'IN SEKİZİNCİ YARIŞMACISI:

@mrt-06 - Sezen Aksu

Yarışması Kesinleleşen Yarışmacılar:

1.sezon:
Gülşen - @Billy Kane
Sıla - @denizz19
Şebnem Ferah - @batuhankaralar
Barış Manço - @-potterhead-
Kenan Doğulu - @Aserat
Rihanna - @sokak sanati

2.sezon:

Tarkan - @Maskeli Fedai
Sezen Aksu - @mrt-06

şuana kadar 8 açıklanan şarkıcıdan 3 tanesi ağır basıyor
tarkan sezen aksu ve sıla üçlüsü şimdirik rakiplerim olarak gördüğüm üçlü diğer 5 i ne oranla :A:A:A

şarkımı açık şekilde beğendiğini söyledi başka sebeplerden dolayı böyle karar kılmıs demekki çok açık görünüyor dalga geçilmek gibi birşey
Sen kimsin de böyle birşey ima ediyorsun benim için? Bunu söylemeye hakkın yok.
Ben bu hafta sadece Kıraç ve Emre Aydın'ı beğenmedim, diğer tüm şarkılar için güzel yorum yaptım. Ama oy kullanırken böyle sıralama yapmak zorunda kaldım, seninki diğerlerinin yanında zayıf kalıyordu her ne kadar beğensem de.
Bunu nazik şekilde diyebilirsin ama başka bir sebep derken ne ima ediyorsun sen? Ben o kadar düşmedim önceki haftaların puanlarına bakarak puan vereyim ve birisine yüksek veriyor diye kıyak yapayım.

Eğer böyle birşey ima ettiysen tamam şimdiden sonra her hafta sana 1 puan vereceğim iyi olsa da kötü olsa da. Sen de ve ya kim isterse arkadaşlarından da 1 verebiliri bana, ben o kadar mı düştüm yahu sinir oldum cidden.
Lütfen artık benimle ilgili yorumda bulunma, daha önce de 1. sezonda böyle bir yorumda bulunmuştun benimle ilgili. Eğer birşey demek istiorsan açık de yoksa böyle bana yorum yapmak hakkın yok. Dediğim gibi bu yaptığın ilk olsa neyse de ama bunu 2. kez yapıyorsun.

Sen kimsin de böyle birşey ima ediyorsun benim için? Bunu söylemeye hakkın yok.
Ben bu hafta sadece Kıraç ve Emre Aydın'ı beğenmedim, diğer tüm şarkılar için güzel yorum yaptım. Ama oy kullanırken böyle sıralama yapmak zorunda kaldım, seninki diğerlerinin yanında zayıf kalıyordu her ne kadar beğensem de.
Bunu nazik şekilde diyebilirsin ama başka bir sebep derken ne ima ediyorsun sen? Ben o kadar düşmedim önceki haftaların puanlarına bakarak puan vereyim ve birisine yüksek veriyor diye kıyak yapayım.

Eğer böyle birşey ima ettiysen tamam şimdiden sonra her hafta sana 1 puan vereceğim iyi olsa da kötü olsa da. Sen de ve ya kim isterse arkadaşlarından da 1 verebiliri bana, ben o kadar mı düştüm yahu sinir oldum cidden.
Lütfen artık benimle ilgili yorumda bulunma, daha önce de 1. sezonda böyle bir yorumda bulunmuştun benimle ilgili. Eğer birşey demek istiorsan açık de yoksa böyle bana yorum yapmak hakkın yok. Dediğim gibi bu yaptığın ilk olsa neyse de ama bunu 2. kez yapıyorsun.
ben zaten sana söyledim onu arkandan konusmadım etiketlere bak sana alıntı yaptığım başka mesaj var ona gunesin oglu cevap ayzmıs bende ona cevap yazdım ben sana alıntı yapıp konustum o emsajıma bak önce 🙂🙂🙂

ben zaten sana söyledim onu arkandan konusmadım etiketlere bak sana alıntı yaptığım başka mesaj var ona gunesin oglu cevap ayzmıs bende ona cevap yazdım ben sana alıntı yapıp konustum o emsajıma bak önce 🙂🙂🙂
@Çiğdem- bu konuda haksızsın ama beğendim deyince düşük puan veremez mi ?

Aynı şeyi sen de diyorsun bu hafta tüm şarkıları beğendim.Yani o zaman sana da isyan etsinler.

Tüm şarkılar iyi elbet beğendiğin birilerine düşük puan vereceksin.