Çok tebrik ederim haketmiştin gerçekten @Bully'cim mutluluğunu yaşa.La insan bir tebrik eder önce hemen gelecek hafta hesabına başlamış totoş. ss
Çok tebrik ederim haketmiştin gerçekten @Bully'cim mutluluğunu yaşa.La insan bir tebrik eder önce hemen gelecek hafta hesabına başlamış totoş. ss
Bunda bir şey yok yalnız abartmışsın.Her şarkı güzel yani birilerine düşük vermek zorunda.Abartmışsın.keşke şarkımı beğenemdiğini söyleyip öyle verseydin puanı cnm güzel seçim diyip 3 puan olmamış beğenmedim diyen kimseye birşey demeye hakkımız yok ama beğendim diiyp sonra dalga geçer gibi düşük vermek olmuyor yoksa 1 versende önemli değil zevk meselesidir ama güzel bulduğunu belirtikten sonra bu puan yakışmıyor 😵😵😵
I Knew You Were Trouble 'u kullanElenme potasında olacağımı tahmin ediyordum. Ama elenmemişim. Haftaya artık.
Neyse geçmiş olsun @xemrexxx yakında bende geliyorum.
Haftaya inşallah 😉@cookies biraz daha yüksek olsa çok teşekkürler diyecektim ama buda hoş ve güzel.
şarkımı açık şekilde beğendiğini söyledi başka sebeplerden dolayı böyle karar kılmıs demekki çok açık görünüyor dalga geçilmek gibi birşeyBunda bir şey yok yalnız abartmışsın.Her şarkı güzel yani birilerine düşük vermek zorunda.Abartmışsın.
I Knew You Were Trouble 'u kullan
Bu hafta ilk 3 el değişti umarım hep böyle olur. Hep sen olmaz ki.İlk 3'e yerleşen Serdar Ortaç, Burcu Güneş ve Seksendört'ü tebrik ederim @Bully @Çiğdem- @ozgur2113 her ne kadar o sıralarda benim olmam gerekiyorduysa da
Bunda bir şey yok yalnız abartmışsın.Her şarkı güzel yani birilerine düşük vermek zorunda.Abartmışsın.
I Knew You Were Trouble 'u kullan
Her şeyi çok abartıyorsun bence.Senin güzel deyip 4 verdiklerin de var.O da seni beğenmiş ama öyle vermiş çünkü diğer şarkılar da çok iyi.Bunu yargılaman çok yanlış.şarkımı açık şekilde beğendiğini söyledi başka sebeplerden dolayı böyle karar kılmıs demekki çok açık görünüyor dalga geçilmek gibi birşey
Bunla final puanı mı bekliyordun be melunToplu tebrik ediyim @Bully @Çiğdem- @ozgur2113 tebrikler, @Çiğdem- senin ve @Bully'cimin adına çok sevindim, final puanı almanıza, bende ilk kez bu kadar düştüm zirvedeyken.ss
Evet 4, 5tane tam ve yakın veren var anlayan.Her şeyi çok abartıyorsun bence.Senin güzel deyip 4 verdiklerin de var.O da seni beğenmiş ama öyle vermiş çünkü diğer şarkılar da çok iyi.Bunu yargılaman çok yanlış.
Bunla final puanı mı bekliyordun be melun
Teşekkür ederim, ben de çok istiyordum, 1 puanla 2.olmayı kaçırsak da puan aldık en azından.
Yazık oldu en kötü şarkısını koymuş.@xemrexxx ayoll sana 14 tane şarkı attım hepsi kaliteli sonra yıkık orjinalı kullan dedim gitmiş dandik olan bir versionu koymussun beni dinlesen tayloru rahat geçicektin elidne daha 14-15 şarkı olucaktı
ahh ne diyim sana ben kendi kendini eledin
Teşekkür ederim, sen bu hafta sonuna kadar hak ettin bence bu şarkıyı bana bile sevdirdin ve 1.oldun nihayet.Öncelikle oy vereni tebrik eden herkese teşekkürler. Bu hafta mütevazı olmayacağım 1.liği sonuna kadar hak ettim çünkü Canıma Minnet en sevdiğim Serdar Ortaç şarkısıdır. En sevdiğim şarkısıyla 1.olmak büyük bir mutluluk verdi.
@Çiğdem- sonunda final puanı aldın çok sevindim tebrik ederim.
Özgür'cüm seni de çok tebrik ederim iyi gidiyorsun Seksendört'le.
@ozgur2113 etiketlemeyi unutmuşum.
Teşekkürler kız 1 puanla geçsen de beni sen de benim favorilerimdendin.ilk final puanını 2 puanla 2.olarak aldık
1.olan @Bully 3.olan @ozgur2113 tebrikler ikinizde ilk 2 sıramda yer almıştınız zaten 😉😉😉
kıraça çok üzüldüm dünya kadar şarkısı vardı orjinalını kullansan yine elenmicektin ahh @xemrexxx
Beni eliyordun puanınla.ssilk final puanını 2 puanla 2.olarak aldık
1.olan @Bully 3.olan @ozgur2113 tebrikler ikinizde ilk 2 sıramda yer almıştınız zaten 😉😉😉
kıraça çok üzüldüm dünya kadar şarkısı vardı orjinalını kullansan yine elenmicektin ahh @xemrexxx