Eski bir şarkı 1999 yılına ait belki de senin yaşın kadardır ya da senden büyüktür.@Bully iyi şarkı diğer şarkılara göre iyi verebilirim geçen haftaya göre düştü, Poşeti kullansaydın.
Hiç bilmiyorum.Eski bir şarkı 1999 yılına ait belki de senin yaşın kadardır ya da senden büyüktür.Ama Serdar'ın efsanelerindendir.
Poşet'i kullanmayacağım dediğim gibi çok antisi çıkar onun.
Geçen haftaya göre düşeceğimi biliyorum ama şarkıyı kullanmak istedim benim için özel şarkılardandır.Hiç bilmiyorum.
Bu hafta Serdar Ortaç'ın efsane şarkılarından Asrın Hatası ile karşınızdayız.
@Ahmad @ozgur2113 @sokak sanati @EFE UYSAL @adımutlulukk @OzaN @xemrexxx @dizi kolik @denizz19 @S.G.A.T. @Çiğdem- @Tzira @berkann @HachiKo @cookies @Harunnn60 @Maskeli Fedai @Aserat @BesaleT @vadikızı @Yiğitt @mrt-06
Bilseydim bu şarkıdan iyi puan verirdim ama hiçte duymamıştım.Geçen haftaya göre düşeceğimi biliyorum ama şarkıyı kullanmak istedim benim için özel şarkılardandır.
Saol kardeşim ben de senin şarkını sevdim şimdiden.@Bully çok severim şarkını kardeşim
Benden de Kıraç'a 1 o halde.
Canın saolsun şu anda Lise 1'e ya da 2'ye gidiyordun dimi duymaman normal zaten.Bilseydim bu şarkıdan iyi puan verirdim ama hiçte duymamıştım.
Lise 2'ye geçtim ortalama veririm.Saol kardeşim ben de senin şarkını sevdim şimdiden.
Benden de Kıraç'a 1 o halde.
Canın saolsun şu anda Lise 1'e ya da 2'ye gidiyordun dimi duymaman normal zaten.
Sıkıntı yok yani düşük versen de.
ya çok özür dilerim serdarı sevmem ama sevdiğim şarkıları var tabiiYalın'ı da Serdar'ı da sevmiyormuş, sevmediği sanatçıların hepsi bana denk geldi.
o beni seven kız dediğin kızı sen sevmiyormusun be😵O beni sevdiği için yüksek puan vermez o Hande'nin şarkılarıyla büyümüş
Asrın Hatası'nı nasıl buldun senin yaşın tutar şarkıya gençlik şarkın olması lazım.ya çok özür dilerim serdarı sevmem ama sevdiğim şarkıları var tabii
Severim seniAsrın Hatası'nı nasıl buldun senin yaşın tutar şarkıya gençlik şarkın olması lazım.
güzel şarkı benim sevdiğim şarkıları bilsem ki ve adı lazım değil şarkısıAsrın Hatası'nı nasıl buldun senin yaşın tutar şarkıya gençlik şarkın olması lazım.
yerli dolmalık bieber mi .ss
Bu haftaki şarkımız Hande Yener'in yayınlandığı dönemde büyük ses getiren düet çalışması ''Atma'' oluyor. Düet birçok ödüle de layık görülmüştür. Sinan Akçıl'ı değil Hande'yi dikkate alacağınızı düşünüyorum inşallah antilik yapmazsınız.
@Ahmad @EFE UYSAL @ozgur2113 @Bully @xemrexxx @sokak sanati @adımutlulukk @OzaN @dizi kolik @S.G.A.T. @Çiğdem- @Nisa @Tzira @HachiKo @berkann @cookies @Harunnn60 @Maskeli Fedai @Aserat @BesaleT @vadikızı @Yiğitt @mrt-06
Severim seni
Yahu Sinan'ın kısımlarını çalmayacağım ki zaten sadece Hande söyleyecekİyyyykk Atma mi.ss Sinan sevmem ve Hande'ye hiç yakıştıramadığim bir şarkı.@denizz19 bu hafta beni es geç...
O şarkıları kullanacam merak etme ilerilere saklıyorum tabii oraları görebilirsem.güzel şarkı benim sevdiğim şarkıları bilsem ki ve adı lazım değil şarkısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?