MusicSurvivor 3.Sezon | 5.Hafta

@Bully iyi şarkı diğer şarkılara göre iyi verebilirim geçen haftaya göre düştü, Poşeti kullansaydın.:D:F

@Bully iyi şarkı diğer şarkılara göre iyi verebilirim geçen haftaya göre düştü, Poşeti kullansaydın.:D:F
Eski bir şarkı 1999 yılına ait belki de senin yaşın kadardır ya da senden büyüktür. :F Ama Serdar'ın efsanelerindendir. :D

Poşet'i kullanmayacağım dediğim gibi çok antisi çıkar onun. :D

yemekteyiz.jpg

@Bully çok severim şarkını kardeşim :A
Saol kardeşim ben de senin şarkını sevdim şimdiden. :F

Benden de Kıraç'a 1 o halde. :A

Bilseydim bu şarkıdan iyi puan verirdim ama hiçte duymamıştım. :D :F
Canın saolsun şu anda Lise 1'e ya da 2'ye gidiyordun dimi duymaman normal zaten. :F

Sıkıntı yok yani düşük versen de. :D

Bu haftaki şarkımız Hande Yener'in yayınlandığı dönemde büyük ses getiren düet çalışması ''Atma'' oluyor. Düet birçok ödüle de layık görülmüştür. Sinan Akçıl'ı değil Hande'yi dikkate alacağınızı düşünüyorum inşallah antilik yapmazsınız. :)

@Ahmad @EFE UYSAL @ozgur2113 @Bully @xemrexxx @sokak sanati @adımutlulukk @OzaN @dizi kolik @S.G.A.T. @Çiğdem- @Nisa @Tzira @HachiKo @berkann @cookies @Harunnn60 @Maskeli Fedai @Aserat @BesaleT @vadikızı @Yiğitt @mrt-06

Asrın Hatası'nı nasıl buldun senin yaşın tutar şarkıya gençlik şarkın olması lazım. :A
Severim seni :D

Bu haftaki şarkımız Hande Yener'in yayınlandığı dönemde büyük ses getiren düet çalışması ''Atma'' oluyor. Düet birçok ödüle de layık görülmüştür. Sinan Akçıl'ı değil Hande'yi dikkate alacağınızı düşünüyorum inşallah antilik yapmazsınız. :)

@Ahmad @EFE UYSAL @ozgur2113 @Bully @xemrexxx @sokak sanati @adımutlulukk @OzaN @dizi kolik @S.G.A.T. @Çiğdem- @Nisa @Tzira @HachiKo @berkann @cookies @Harunnn60 @Maskeli Fedai @Aserat @BesaleT @vadikızı @Yiğitt @mrt-06

Severim seni :D
yerli dolmalık bieber mi .ss