Biz ne yaptık anlamadım şimdi şarkını paylaşmışsın yorum yapalım dedik saygı göstermemekle ne alakası var.atar değil benim size gösterdiğim saygıyı siz göstermiyorsunuz neyse
Biz ne yaptık anlamadım şimdi şarkını paylaşmışsın yorum yapalım dedik saygı göstermemekle ne alakası var.atar değil benim size gösterdiğim saygıyı siz göstermiyorsunuz neyse
Biz ne yaptık anlamadım şimdi şarkını paylaşmışsın yorum yapalım dedik saygı göstermemekle ne alakası var.
@Çiğdem- şakadan anlamıyorsan yapmayız bir daha espriden anlıyorsun sanıyorduk artık sana ciddi yorumlar yapacağım.
aa tabikide size kırılmadım öyle bir söz konusu bile olmaz 🙂🙂🙂Saygımız sonsuz ben fikrimi söylüyorum.
Bu hafta elenince forumu gerçekten ateşe verecen, takılma böyle şeylere.aa tabikide size kırılmadım öyle bir söz konusu bile olmaz 🙂🙂🙂
bu yarışmada biraz hassaslasıyorum sadece oda ilk sezondan beridir olan birşey yani birz ayarlarımı bozuyor elenince forumu ateşe veriyordum mesala
Sana bazen geliyorlar öyle biliyoruz bir anda sönüp parlıyorsun.amannn böyle yaparsan kırılırım işte @Bully sen yanı şakadan şukadan darılmıcağımı bliyorsunuz istemeden krıdıysam sizi kusura bakmayın ama uzatıcak değiliz yani samimiyetimiz oakdar basit değil
Ben yufka yürekliyimdir dayanamam.
hatamın farkında varması değilde ben kin tutamıyorum yanı 5 dakıkadanda fazla kızgın kalamıyorum zaten aşırı güleç yüzlü birisiyim az biraz kızsamda 2-3 dakıka sonra geçiyorAyyy şuna yüz verme @Bully şımartma
Tamam Çiğdem anlıyoruz seni.hatamın farkında varması değilde ben kin tutamıyorum yanı 5 dakıkadanda fazla kızgın kalamıyorum zaten aşırı güleç yüzlü birisiyim az biraz kızsamda 2-3 dakıka sonra geçiyor
sen benim hangi şarkıma laf etsen ben başarılı oluyorum yansın geceleriAyyy bende sana bayılıyorum zaten Isırgan otuna bak hele
Helal kardeşim çok doğru söyledin sinir ediyorsun oda kanıyor kötü verecen diye belliki puanlarına hiç bakmamış ben bile dikkat ettim.Saftirik kız @Çiğdem- ben hepsine kötü dedim hangi birine kötü puan verdim seni sinir ediyorum işte Sucuklu yumurta gibisin sen seni yemek çok zevkli ama kokun Üstüme yapışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?