MusicSurvivor 3.Sezon | 5.Hafta Sonuçları

Biz ne yaptık anlamadım şimdi şarkını paylaşmışsın yorum yapalım dedik saygı göstermemekle ne alakası var.
@Çiğdem- şakadan anlamıyorsan yapmayız bir daha espriden anlıyorsun sanıyorduk artık sana ciddi yorumlar yapacağım.
Saygımız sonsuz ben fikrimi söylüyorum.
aa tabikide size kırılmadım öyle bir söz konusu bile olmaz 🙂🙂🙂

bu yarışmada biraz hassaslasıyorum sadece oda ilk sezondan beridir olan birşey yani birz ayarlarımı bozuyor elenince forumu ateşe veriyordum mesala

Bu hafta elenince forumu gerçekten ateşe verecen, takılma böyle şeylere.

Anladım @Çiğdem- Şarkın fena sayılmaz diğer şarkılara bağlı olarak güzel bir puan Çıkabilir.
amannn böyle yaparsan kırılırım işte @Bully sen yanı şakadan şukadan darılmıcağımı bliyorsunuz istemeden krıdıysam sizi kusura bakmayın ama uzatıcak değiliz yani samimiyetimiz oakdar basit değil

Sana bazen geliyorlar öyle biliyoruz bir anda sönüp parlıyorsun.
Ama hatanın çabuk farkına varıyorsun.

Severiz seni aramızda kırılmaca darılmaca olmaz sıkıntı yok tabii ki.

Ayyy bende sana bayılıyorum zaten Isırgan otuna bak hele
sen benim hangi şarkıma laf etsen ben başarılı oluyorum yansın geceleri
aşk gribi sen kaybını hep sonlarda görüyordun hep çok rahat geçirdim haftaları yanı sen bu işten çakmıyorsun bence

Saftirik kız @Çiğdem- ben hepsine kötü dedim hangi birine kötü puan verdim seni sinir ediyorum işte Sucuklu yumurta gibisin sen seni yemek çok zevkli ama kokun Üstüme yapışıyor

Saftirik kız @Çiğdem- ben hepsine kötü dedim hangi birine kötü puan verdim seni sinir ediyorum işte Sucuklu yumurta gibisin sen seni yemek çok zevkli ama kokun Üstüme yapışıyor
Helal kardeşim çok doğru söyledin sinir ediyorsun oda kanıyor kötü verecen diye belliki puanlarına hiç bakmamış ben bile dikkat ettim.