MusicSurvivor 3.Sezon | 5.Hafta Sonuçları

Biz ne yaptık anlamadım şimdi şarkını paylaşmışsın yorum yapalım dedik saygı göstermemekle ne alakası var.
@Çiğdem- şakadan anlamıyorsan yapmayız bir daha espriden anlıyorsun sanıyorduk artık sana ciddi yorumlar yapacağım.
Saygımız sonsuz ben fikrimi söylüyorum. :D
aa tabikide size kırılmadım öyle bir söz konusu bile olmaz 🙂🙂🙂

bu yarışmada biraz hassaslasıyorum sadece oda ilk sezondan beridir olan birşey yani birz ayarlarımı bozuyor elenince forumu ateşe veriyordum mesala :F:F:F

aa tabikide size kırılmadım öyle bir söz konusu bile olmaz 🙂🙂🙂

bu yarışmada biraz hassaslasıyorum sadece oda ilk sezondan beridir olan birşey yani birz ayarlarımı bozuyor elenince forumu ateşe veriyordum mesala :F:F:F
Bu hafta elenince forumu gerçekten ateşe verecen, takılma böyle şeylere. :D

Anladım @Çiğdem- Şarkın fena sayılmaz diğer şarkılara bağlı olarak güzel bir puan Çıkabilir.
amannn böyle yaparsan kırılırım işte @Bully sen yanı şakadan şukadan darılmıcağımı bliyorsunuz istemeden krıdıysam sizi kusura bakmayın ama uzatıcak değiliz yani samimiyetimiz oakdar basit değil :F

amannn böyle yaparsan kırılırım işte @Bully sen yanı şakadan şukadan darılmıcağımı bliyorsunuz istemeden krıdıysam sizi kusura bakmayın ama uzatıcak değiliz yani samimiyetimiz oakdar basit değil :F
Sana bazen geliyorlar öyle biliyoruz bir anda sönüp parlıyorsun. :F Ama hatanın çabuk farkına varıyorsun. :F

Severiz seni aramızda kırılmaca darılmaca olmaz sıkıntı yok tabii ki. :D

Saftirik kız @Çiğdem- ben hepsine kötü dedim hangi birine kötü puan verdim seni sinir ediyorum işte Sucuklu yumurta gibisin sen seni yemek çok zevkli ama kokun Üstüme yapışıyor :A

Saftirik kız @Çiğdem- ben hepsine kötü dedim hangi birine kötü puan verdim seni sinir ediyorum işte Sucuklu yumurta gibisin sen seni yemek çok zevkli ama kokun Üstüme yapışıyor :A
Helal kardeşim çok doğru söyledin sinir ediyorsun oda kanıyor kötü verecen diye belliki puanlarına hiç bakmamış ben bile dikkat ettim. :A