Geçen haftaya göre düşüş var. Bunu ciddi söylüyorum ama bu şarkısı eh iştelik bir şarkı bence. Geçen hafta bunu, bu hafta da Sen Kaybı'nı kullanabilirdin.2:26-3:26 racap isteyen göz atabilir kısa yoldan
bu hafta yine yaz ayına uygun sımsıcak bir şarkıyla karşınızdayız herkese başarılar
@Yiğitt @vadikızı @BesaleT @Aserat @Maskeli Fedai @Harunnn60 @cookies @berkann @HachiKo @Tzira @Nisa @S.G.A.T. @Bully @denizz19 @dizi kolik @GunesinOglu @xemrexxx @OzaN @EFE UYSAL @ozgur2113 @sokak sanati @Ahmad @MelankoliK
Geçen haftaya göre düşüş var. Bunu ciddi söylüyorum ama bu şarkısı eh iştelik bir şarkı bence. Geçen hafta bunu, bu hafta da Sen Kaybı'nı kullanabilirdin.
yakın dönemlerin en sevdiğim burcu güneş parçasıdır bu haftayada uygundur sizlerinde şarkıalrını bekliyoruzÇok aradın mı bu Şarkıyı @Çiğdem- bir de utanmadan buralara kadar saklamış
Şarkıya kötü demiyorum da iyi de diyemiyorum hatta Burcu'nun son dönemlerdeki en zayıf şarkısı bence.yakın dönemlerin en sevdiğim burcu güneş parçasıdır bu haftayada uygundur sizlerinde şarkıalrını bekliyoruz
1'i basacam ona göre.şarkımız bu arkadaşlar ve sizede başarılar diledim bukadar 🙂🙂🙂
Ay atar da yaparmış bir daha hayatta gerçek fikrimi söylemem.şarkımız bu arkadaşlar ve sizede başarılar diledim bukadar 🙂🙂🙂
Ay atar da yaparmış bir daha hayatta gerçek fikrimi söylemem.
atar değil benim size gösterdiğim saygıyı siz göstermiyorsunuz neyseAferin @Çiğdem- sen kendi bildiğini oku
Saygımız sonsuz ben fikrimi söylüyorum.atar değil benim size gösterdiğim saygıyı siz göstermiyorsunuz neyse