ilk 3 garantide 1. 2. 3. hangi sıra olur orasını düşünüyorum benBen bu şarkıyı sevmiyorum be neresi güzel.Elenmeye adaysın yanlış stratejiden dolayı elenecen
ama 1.olmaya bu hafta çok yakınız
ilk 3 garantide 1. 2. 3. hangi sıra olur orasını düşünüyorum benBen bu şarkıyı sevmiyorum be neresi güzel.Elenmeye adaysın yanlış stratejiden dolayı elenecen
Hayallar hayallerilk 3 garantide 1. 2. 3. hangi sıra olur orasını düşünüyorum ben
ama 1.olmaya bu hafta çok yakınız
Tamam 5 puanım şimdiden belli o zaman.ne diyorsun bee haftanın yine en iyilerindenizz final puanı garantide ilk sıralama nasıl olur orası belli değil ama çok rahat ağır favoriyiz ve haftayada öyle olucaz
tamdan daha yukrısı yokki en yüksek rüşveti öneriyorum sana iyi düşün
şimdi emre aydıdna elendi o benim ilk 3ümde genelde oluyordu oradan bir koltuk boşaldı anlaşmaya devam edersek ilk 3ümde olmaya devam belki edebilirsinTamam 5 puanım şimdiden belli o zaman.
Oha daha yeni dikkat ediyorum sen bana ilk 3'den veriyon ben sana 5 puan. Oh ne güzel memleket.şimdi emre aydıdna elendi o benim ilk 3ümde genelde oluyordu oradan bir koltuk boşaldı anlaşmaya devam edersek ilk 3ümde olmaya devam belki edebilirsin
Benden yüksek alacan.ne diyorsun bee haftanın yine en iyilerindenizz final puanı garantide ilk sıralama nasıl olur orası belli değil ama çok rahat ağır favoriyiz ve haftayada öyle olucaz
tamdan daha yukrısı yokki en yüksek rüşveti öneriyorum sana iyi düşün
ayoll diğer haftaları diyorum daha şarkıları görmedik dğer haftalaraOha daha yeni dikkat ediyorum sen bana ilk 3'den veriyon ben sana 5 puan. Oh ne güzel memleket.
Başka tekliflree açığım.
Tamamdır.ayoll diğer haftaları diyorum daha şarkıları görmedik dğer haftalara
bu haftakı 5 puan cepte ah nerede cepte yani bu hafta anlaştık
ceceli okaar ilgilenmiş sözleri müziği klıpı hepsini ceceli düzenlemişBenden yüksek alacan.
Evet kesinlikle.ceceli okaar ilgilenmiş sözleri müziği klıpı hepsini ceceli düzenlemiş
vericeksin tabikide cnm kozumuz büyük
Zaten o yüzden şehirdışında bana seçmemi söyledi@ozgur2113 5 dakika önce aktifdi. O kendi gelir ve seçimini yapar. Atiye önemli.
Süper bence benden iyi puan bekle3 hafta önce kullanmak istediğim daha sonra ertelediğim "Ah Nerede Vah Nerede" şarkısını bu hafta kullanmak kararı aldım.
Muhteşem bir şarkı. Tabii ki Göksel'in sesiyle ve filmden görüntüleri ile daha da harika bir iş ortaya çıkıyor.
Umarım diğer şarkıların yanında bu nostaljik şarkı değer görür, en azından öyle umuyorum.
Herkesi etiketledim, umarım rahatsız etmemişimdir kimseyi.
@denizz19 @Çiğdem @ozgur2113 @*YıldırıM* @OzaN @sokak sanati @Bully @tolgab @EFE UYSAL @batuhankaralar @GunesinOglu @adımutlulukk @S.G.A.T. @gözlemci @vadikızı @BesaleT @Aserat @Maskeli Fedai @Harunnn60 @cookies @berkann @HachiKo @Tzira @EnveR
Atiye kesinlikle 0.16 - 1.40 arası. Zaten şarkının en iyi kısmı Ozan da o kısmı seçerdi eminim.Zaten o yüzden şehirdışında bana seçmemi söyledi
Teşekkürler, sevindim.Süper bence benden iyi puan bekle
@GunesinOglu kesinlikle 1:48-3:18 öneririm ben 🙂🙂🙂Bu hafta zirveye talibiz, şarkımız son yılların en harika düetlerinden "KAL":
@Ahmad @denizz19 @ozgur2113 @Çiğdem- @EnveR @Tzira @HachiKo @berkann @cookies @Harunnn60 @Maskeli Fedai @Aserat @BesaleT @vadikızı @gözlemci @S.G.A.T. @adımutlulukk @GunesinOglu @batuhankaralar @EFE UYSAL @*YıldırıM* @Bully
Not: recap geceye kaldı vakit yetmedi, bu mesajı yazarken bile geç kalmaya yaklaştım
ben seçsem bu aralığı alırdım artık son karar sana kalmışNe kadar zıtsınız @Ahmad 'la
burcu güneş unutma beni çiçekleri ile katılıyoruz bizdeSüper bence benden iyi puan bekle